Stiri Juniori U20 Feminin

România a început cu victorie parcursul la U20 Women′s European Challengers

România a început cu victorie parcursul la U20 Women′s European Challengers

Echipa națională feminină U20 a României a început excelent parcursul la U20 Women′s European Challengers și a reușit o victorie clară în fața Macedoniei de Nord, scorul 78-56.

Tricolorele și-au făcut viața ușoară încă din prima repriză a meciului jucat la Skopje. După un prim sfert câștigat la 5 lungimi, fetele antrenate de Dan Calancea au făcut diferența în sfertul secund, care s-a dovedit a fi decisivă. România a reușit un parțial de 21-4 și avea 22 de puncte avantaj la pauză, 47-25. În repriza secundă jocul a fost mai echilibrat însă fără ca gazdele să amenințe ecartul de pe tabelă.

Anamria Pop a fost cea mai bună jucătoare a României cu 13 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări. Ana Ion a terminat cu 11 puncte și 6 recuperări. Bianca Nan a înregistrat un double-double, 10 puncte și 10 recuperări, în timp ce Eva Petrof a strâns tot 10 puncte.

La acest joc, Dan Calancea a rulat întreg lotul pe care îl are la dispoziție și din care mai fac parte Laura Vaida, Ariana Kelemen-Radin, Ștefania Cătinean, Rebecca Lipovan, Adina Ciciovan, Ioana Bota, Cătălina Crăciunescu și Maria Florea.

România va disputa la doilea meci la U20 Women′s European Challengers astăzi, 15 iulie, în fața Slovaciei. Din grupa E mai fac parte, pe lângă echipele deja amintite, Luxemburg și Kosovo.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!