Stiri Juniori U20 Feminin

U20 F - CSS Alexandria și-a apărat titlul de campioană națională

U20 F - CSS Alexandria și-a apărat titlul de campioană națională

CSS Alexandria a câștigat Campionatul Național U20-feminin. 

Fiind o întrecere ce nu a prezentat mare interes din partea cluburi, având în vedere că s-au înscris doar patru echipe, competiția a avut un format diferit față de celelalte campionate juvenile. Astfel, după cele șase meciuri jucate, CSS Alexandria a ajuns la 5-1 la general și și-a adjudecat titlul de campioană națională. Podiumul a fost completat de CSS CSM Târgoviște și CSU Brașov. 

No Team W/L P
1. CSS Alexandria 5/1 11
2. CSS CSM Targoviste 3/1 7
3. CSU Brasov 1/5 7
4. ACS Champions Bucuresti 0/2 2

Partida care a decis soarta sezonului a fost prima partidă dintre CSS Alexandria și CSS CSM Târgoviște, o partidă încheiată cu o victorie la scor pentru baschetbalistele din Teleorman, 89-36. În cea de-a doua partidă, trupa din Târgoviște și-a luat revanșa și s-a impus cu 67 la 65, însă ecartul din primul meci și-a spus cuvântul la câștigarea titlului. 

Toate rezultate înregistrate pe parcursul acestui sezon pot fi vizualizate pe site-ul nostru în cadrul categoriei game center

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii