Stiri Cupa României Feminin

ACS KSE Târgu Secuiesc a învins-o pe CSM Târgoviște după o prestație mai bună în repriza a doua

ACS KSE Târgu Secuiesc a învins-o pe CSM Târgoviște după o prestație mai bună în repriza a doua

Sâmbătă, 27 februarie de la ora 19:00 s-au desfășurat ultimele două jocuri din ziua a doua a turneului 6 LNBF.

KSE Târgu Secuiesc a obținut o victorie ușor surprinzătoare în fața celor de la CSM Târgoviște, scor 71-67 (16-26, 22-13, 17-11, 16-17). Formația din Dâmbovița a început mai bine confruntarea din sala de la Brașov, însă sfertul al doilea a fost controlat de covăsnence. Astfel, Târgoviște avea un avantaj de un singur punct la pauza meciului, scor 38-39.

Jucătoarele echipei din Târgu Secuiesc au continuat să atace și s-au distanțat la 8 puncte pe finalul sfertului trei, 55-47. Totuși, Maria Daiana Tănase a închis penultimul act cu un coș de la mare distanță, 55-50. Gruparea pregătită de Cătălin Tănase a egalat pe tabelă prin două libere transformate de Irimia, 60-60. 

Paula Lenart a înscris de lângă panou, 62-60, iar Iringo Debrenczi a marcat un coș de trei puncte pentru 65-61, urmat de un alt coș din apropiere, 67-61. La intrarea în ultimul minut de joc, Nicoleta Alexandra Ghiță a punctat pentru ca tabela să indice 69-67. Lenart a semnat ultima reușită a întâlnirii cu 8 secunde rămase de jucat iar echipa își trece în cont o victorie importantă.

Principalele marcatoare

Târgu Secuiesc: Mitchell 23 de puncte, Wilson 15 puncte, Lenart 8 puncte, Kozman 8 puncte

CSM Târgoviște: Irimia 17 puncte, Stoenescu 14 puncte, Ghiță 12 puncte

Agronomia București nu a avut emoții în disputa cu CSM Alexandria de pe propriul teren și a câștigat cu scorul de 73-43 (27-7, 19-17, 12-7, 15-12). După prima repriză, trupa din Capitală avea deja un avantaj foarte consistent de 22 de puncte, scor 46-24. Înaintea sfertului trei, ecartul a căpătat proporții și mai mari, 58-31.

Principalele marcatoare

Agronomia: Filip 16 puncte, Chelariu 11 puncte, Șipoș 11 puncte

Alexandria: Lungu 10 puncte, Cucu 10 puncte, Mazilu 7 puncte

*Foto: Sepsi-SIC

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!