Stiri Cupa României Feminin

Annemarie Godri Părău: „Nu a fost o decizie corectă”

Annemarie Godri Părău: „Nu a fost o decizie corectă”

Annemarie Godri Părău critică decizia Federației Române de Baschet referitoare la anularea stagiunii 2019/2020 fără acordarea titlului de campioană.

După ce Ambrus Jozsef și Zoltan Miklos, președintele lui ACS Sepsi SIC, au reacționat la decizia FRB, a venit și rândul căpitanului echipei covăsnene, Annemarie Godri Părău, să critice decizia Consiliul Director (vezi galerie foto).

NU A FOST O DECIZIE CORECTĂ. Campionatul nostru este total diferit de cel al băieților, trebuie tratat diferit. Faptul că am terminat sezonul regulat, tur și retur, am avut 13  victorii și o singură înfrângere, iar echipele de pe locurile 2 și 3 au terminat cu 10 victorii și 3 înfrângeri, respectiv 9 victorii și 4 înfrângeri...merităm să fim declarate Campioane. 

Nu sunt genul de jucătoare care își scrie pe Facebook nemulțumirile, dar de această dată chiar nu mi se pare corectă decizia Federației Române de Baschet. 

*foto: facebook Sepsi-SIC

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    Lipsa de fair play
    Ai dreptate Annemarie. Decizia antiSEPSISIC este drept o multumire si pentru activitatea ta in nationala Romaniei.Sa castigi toate fazele pe locul 1,cu o singura infrangere,poti sa accepti,ca ai fost furat.Da cand SEPSI SIC este clubul fanion al baschetului feminin,nu se transmit meciurile fetelor.Am pierdut un campionat si o cupa datorita deciziilor gresite a FRB.Asemenea decizii vor pune amprenta si pe educatia juniorilor.Domnilor din federatie,cu greseli orientate impotriva unor echipe,veti pierde echipe din cele putine care sint,fiindca se vor orienta spre campionate externe.

    cu 3 ani în urmă (21.05.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!