Stiri Cupa României Feminin

Brianna Wilson: „Relațiile de joc dintre noi se îmbunătățesc pe zi ce trece”

Valentin Todea

Valentin Todea
03.10.2015

Înaintea confruntării cu gruparea ardeleană, jucătoarea pregătită de Bogdan Bulj, Brianna Wilson, ne-a oferit primele ei impresii despre venirea în România și echipa acesteia:

„Încă trebuie să mă obișnuiesc cu schimbările, având în vedere că vin din Statele Unite. E un mare șoc cultural pentru mine. Orașul este frumos și plin de istorie. În legătură cu meciurile din Cupa României, nu am câștigat dar jucătoarele din echipă încă trebuie să se obișnuiască unele cu altele, iar cu aceste înfrângeri putem să vedem la ce este nevoie să lucrăm ca și grup. Personal îmi doresc să îmi las mai mult amprenta asupra jocului.”

Despre cum evoluează lucrurile în cadrul formației timișorene, sportiva a declarat:

„Relațiile de joc dintre noi se îmbunătățesc pe zi ce trece, iar la ultimul antrenament toată lumea a arătat multă personalitate și a părut că ne înțelegem și ne citim între noi foarte bine. Se întâmplă să greșești dar pentru asta există antrenamentele. Atâta timp cât există progres, asta e ceea ce contează.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!