Stiri Cupa României Feminin

FCC Baschet Arad a decis ca meciul cu Olimpia Brașov să se joace fără spectatori

FCC Baschet Arad a decis ca meciul cu Olimpia Brașov să se joace fără spectatori

Sala Sporturilor „Victoria” din Arad are programat în această după-amiază meciul dintre echipa locală FCC Baschet Arad și Olimpia CSU Brașov, din runda a zecea a fazei a doua din sezonul regulat.

În această dimineață, secretarul de stat MAI Raed Arafat și secretarul de stat din MS, Horațiu Moldovan, au anunțat mai multe măsuri la nivel național, din cauza epidemiei de coronavirus, prin care evenimentele care adună peste 1.000 de participanți să se desfășoare cu porțile închise, iar cele sub o mie de spectatori cu acordul DSP. 

După această decizie, cei de la FCC Baschet Arad au luat decizia ca meciul de duminică să se joace fără spectatori: 

„În urma deciziei din această dimineaţă a Guvernului României, dar şi a şedintei de urgenţă organizată la Prefectura Arad, facem următoarele precizări:Partida din această seară dintre echipa noastră şi Olimpia CSU Braşov, ce este programată la Sala Sporturilor „Victoria”, se va disputa fără spectatori în tribune. Această decizie vine ca urmare a măsurilor luate la nivel național privind limitarea accesului spectatorilor la evenimentele publice cu peste 1.000 de participanți.

Cu toate acestea, duelul va putea fi urmărit în direct, în format video, pe pagina oficială de Facebook a FCC Baschet Arad, dar şi pe site-ul clubului. Startul întâlnirii se va da de la ora 18:30”, a anunțat clubul pe site-ul oficial.

*foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!