Stiri Cupa României Feminin

FCC Baschet Arad s-a calificat, la masa verde, în semifinalele LNBF

FCC Baschet Arad s-a calificat, la masa verde, în semifinalele LNBF

FCC Baschet Arad a obţinut la masa verde calificarea în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Asta după ce mai multe cazuri de covid-19 au fost înregistrate la Phoenix Constanţa, adversara din prima rundă de playoff din LNBF.

„FCC Baschet UAV Arad îşi adjudecă biletele pentru penultimul act al play-off-ului din Liga Naţională de Baschet Feminin, ediţia 2021-2022, fără să joace pe teren. Adversara arădencelor, Phoenix CSU Constanţa, pierde la masa verde sfertul de finală ca urmare a rezultatelor pozitive (la testările PCR) apărute în cadrul lotului constănţean. Partidele programate luni şi marţi în Polivalentă arădeană au fost anulate, iar echipa noastră aşteaptă adversarul din semifinala campionatului”

, se arată într-un comunicat al clubului arădean.

Şi clubul constănţean a vorbit despre situaţia epidemiologică de la club:

"Fără a părea lipsiți de respect față adversarele noastre, a căror valoare este una incontestabilă, ne-am fi dorit să ne jucăm șansa până la capăt. Traversăm însă vremuri în care sănătatea noastră și a celor din jur trebuie pusă pe primul plan, indiferent de ambițiile pe care le avem, astfel că tot ce ne putem dori este să trecem cu bine peste această perioadă, cu speranța că ne vom putea apăra șansele măcar în meciurile pentru clasament"

, se arată într-o postare pe facebook a celor de la Phoenix Constanţa.

 

Pentru a doua oară în acest sezon pandemia de coronavirus ne afectează evoluția în Liga Națională de baschet...

Posted by Phoenix CSU Simona Halep on Sunday, April 11, 2021

Formaţia antrenată de Bogdan Bulj va întâlni în semifinale învingătoarea duelului dintre CSM Satu Mare şi Universitatea Cluj-Napoca. Primele meciuri sunt programate pentru 21 şi 22 aprilie.

*Foto: Facebook FCC Baschet UAV Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!