Stiri Cupa României Feminin

FRB a propus două scenarii cluburilor feminine pentru reluarea sezonului

FRB a propus două scenarii cluburilor feminine pentru reluarea sezonului

Federația Română de Baschet a propus două scenarii cluburilor feminine pentru reluarea sezonului.

În urma publicării în Monitorul Oficial a Ordinului comun MTS și MS nr. 780 și a ședinței organizate pe dată de 21 august cu reprezentanții structurilor sportive cu echipe feminine înscrise în LNBF și Cupa României (CR), conducerea FRB a hotărât faptul că în sezonul competițional 2020/2021 se joacă mai întâi Cupa României.

În acest sens cluburile au primit două scenarii pentru desfășurarea Cupei României, unul în condițiile în care nu se joacă cupele europene și unul în condițiile în care cupele europene se vor desfășura. În ambele scenarii competiția se va desfășura sub formă de turnee de 6 sau 7 zile, precedate de un cantonament închis de 14 zile.

Cele două scenarii propuse pot fi vizualizate AICI

Cum înscrierea în Cupa României nu este obligatorie (competiția se va desfășura dacă se vor înscrie minim 6 echipe), astăzi, 25 august, este ultima zi în care cluburile înscrise în LNBF pot confirma sau infirma participarea în competiție. 

*foto: Miska Brigitta

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    mai bine
    Mai bine ar face o simulare pe calculator decât să joace că așa măcar nu mai trebuie contract pe 3 luni și nu pierd cluburile cate 3000 de lei.

    cu 3 ani în urmă (25.08.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!