Stiri Cupa României Feminin

Gabriela Necula: „Trebuie să ne motivăm și să repetăm meciul bun cu Aradul"

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
09.10.2015

Echipa gălățeană condusă de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică a avut o săptămână încărcată. Gălățencele vor juca pentru a doua oară pe teren propriu, de data aceasta împotriva celor de la CSU Alba Iulia, echipă ce a disputat finala mică în sezonul 2014-2015.

„După o înfrângere greu de acceptat cu U Cluj, și două accidentări suferite de echipa noastră ne dorim să facem un meci cât mai bun cu Alba Iulia, să ne motivăm si poate să repetăm meciul bun pe care l-am făcut împotriva Aradului”, a declarat pentru Total Baschet, jucătoarea de la Phoenix, Gabriela Necula.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!