Stiri Cupa României Feminin

Jucătoarele U20 suspendate au primit convocarea cu zece zile mai târziu decât prevede regulamentul (Document)

Jucătoarele U20 suspendate au primit convocarea cu zece zile mai târziu decât prevede regulamentul (Document)

Cazul suspendărilor Nandor Kuti și Rolli Torok a captat cel mai mult atenția publicului, dar concomitent cu el a mai fost cazul sportivelor de la U20 suspendate pentru absența de la lot. Este vorba despre Teodora Armanu, Adelina Duță, Teodora Manea, Rita Bartok, Helga Csurulya, Irina Părău si Maria Ferariu. 

Astfel, din cele șapte sportive, Teodora Armanu, Adelina Duță, Teodora Manea, Rita Bartok și Helga Csurulya au fost suspendate patru luni pentru faptul că nu au fost prezente la timp la convocarea lotului, în timp ce Părău și Ferariu au fost păsuite întrucât aveau de mers în SUA, la universitățile pentru care vor juca în NCAA. 

Lotul a fost convocat pentru data de 1 iulie, ceea ce înseamnă că și convocarea trebuia să vină cu o lună mai devreme, pe 1 iunie. Cu toate, Baschet.ro a primit din partea mai multor dintre fete dovada că au fost convocate cu zece zile mai târziu, pe 11 iunie! VEZI DOCUMENTELE ÎN GALERIA FOTO

Una dintre jucătoare, Teodora Manea, ne-a povestit că nu a fost mulțumită în niciun fel de felul în care a fost tratată de Federație. Mai mult, fosta jucătoare a Rapidului se arată revoltată de faptul că nu a fost chemată să își spună punctul de vedere în fața Comisiei de Disciplină. Manea susține că, din moment ce nu a primit convocarea la timp, își programase deja vacanța și nu mai putea răspunde prezent la convocarea lotului național, care a venit oricum pe adresa fostului său club. 

Manea susține că din cauza suspendării nu și-a mai găsit echipă și, dacă se va menține această decizie, atunci va dori să își caute dreptatea în instanță. 

Mai mult, baschet.ro a aflat că nu mai puțin de trei din cele cinci fete suspendate de FRB iau în considerare serios să se retragă din baschet după decizia luată de federali în cazul lor. Una dintre fete, Teodora Armanu, vrea să devină pompier după decizia luată de Comisia de Disciplină.

*foto: 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Venus :

    Schimbare
    Convocari facute neprofesionist la toate loturile.
    In cazul in care sportivii si sportivele ar castiga despagubiri in instant cine ar plati?
    FRB din taxele pe care le incaseaza de la cluburi?
    Acest pericol trebuie evitat pe viitor. Pe langa lipsa de respect afisata in relatia cu jucatorii.
    Ar fi interesant ca Antrenorul Federal sa prezinte un punct de vedere. Ce se intampla cu organizarea, cu comunicarea, cu relatiile conducere-antrenori-jucatori.
    Pare scapata de sub control activitatea de la loturile nationale.
    Iar rezultatele sunt dezastruoase.

    cu 4 ani în urmă (03.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!