Stiri Cupa României Feminin

Miguel Alonso: „Ne dorim să fim echipa care să elimine Sepsi din cursa spre un nou trofeu”

Miguel Alonso: „Ne dorim să fim echipa care să elimine Sepsi din cursa spre un nou trofeu”

Final Four-ul din Cupa României la baschet feminin demarează astăzi, 20 februarie, la Satu Mare. 

Cu începerea de la ora 19:00, echipa gazdă se va lupta cu Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe pentru un loc în finala competiției. 

Antrenorul lui CSM Satu Mare, Miguel de Jesus Lopez Alonso, a prefațat acest meci pentru frbaschet.ro:

În primul rând trebuie să spun că atribuirea organizării turneului final al Cupei României este un lucru extrem de important pentru municipiul Satu Mare și pentru clubul nostru, este o onoare, dar și o responsabilitate. Legat de competiției, ne așteaptă o semifinală extrem de grea, împotriva celei mai importante echipe de baschet feminin din România ultimilor ani. Ne dorim să fim echipa care să elimine Sepsi din cursa spre un nou trofeu și nu cred că exista moment și loc mai bun pentru a reuși acest lucru decât pe teren propriu, la Satu Mare. 

Îmi pare extrem de rău că nu putem avea publicul sătmărean alături de noi, fanii reprezintă totul pentru noi. 

*foto: facebook CSM Satu Mare

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!