Stiri Cupa României Feminin

Predrag Stanojcic, antrenor CS Phoenix Constanţa: „Partida din retur nu va fi una ușoară”

David Istrate

David Istrate
26.09.2018

predrag stanojcic constanta cluj

În cursul acestei zile, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca a avut loc primul meci al dublei dintre CS Universitatea Cluj-Napoca și CS Phoenix Constanța. Echipa oaspete a reușit să obține victoria la patru puncte și pornește cu prima șansă în returul ce va avea loc peste trei zile.

După încheierea partidei, tehnicianul sârb de la cârma formației din Constanța s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale, dar este conștient că nu va fi ușor în confruntarea de pe teren propriu.

„Sunt satisfăcut cu această victorie pentru că noi jucăm pentru prima oară în istoria clubului în Cupa României. De asemenea, nu știam prea multe informații despre echipa din Cluj, ei făcând multe schimbări în această vară. Cunoșteam faptul că au o formație cu multe jucătoare tinere dar o știam doar pe Irina Părău, pe care am urmărit-o în câteva meciuri, și pe Morse, care a jucat în sezonul precedent în Serbia, țara mea natală. Partida din retur nu va fi una ușoară, nimeni nu știe ce se va întâmpla însă vom încerca să jucăm mai bine decât astăzi. În jocul din această zi am avut numeroase probleme cu recuperările și astfel, adversarele au marcat multe puncte după a doua șansă.”

De asemenea, fosta jucătoare a Clujului din sezonul precedent, Bianca Fota, a vorbit despre acest duel, arătându-se fericită pentru victoria obținută.

„Eu zic că ne-am descurcat destul de bine, chiar dacă au fost anumite momente în care ne-am lăsat, văzând că suntem în avantaj. La câteva timeout-uri am fost foarte dezamăgiți din pricina faptului că adversarele noastre au reușit să ne egaleze, însă mă bucur că am reușit să câștigăm până la urmă. Da am jucat două luni la Cluj în sezonul trecut și mă bucur că am jucat aici și că am câștigat. Sper ca în retur să jucăm mult mai bine și să reușim să învingem la o diferență mai mare.”

Returul va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, în Sala Sporturilor din Constanța, la o oră ce va fi stabilită în curând.

*Foto: facebook CS Phoenix Constanţa

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!