Stiri Cupa României Feminin

Primele meciuri din semifinalele LNBF au loc astăzi

Primele meciuri din semifinalele LNBF au loc astăzi

Semifinalele din Liga Națională de baschet feminin vor lua startul astăzi, 21 aprilie, cu primele meciuri pe terenul echipelor mai bine clasate.

Sepsi-SIC va juca pe propriul teren cu Olimpia CSU Brașov, iar CSM Satu Mare va întâlni acasă formația FCC Baschet UAV Arad. Ambele partide vor lua startul la ora 19:00 și vor fi transmise de către FRB TV. 

În finală va avansa echipa care obține trei victorii din cinci meciuri. Joi, 22 aprilie, de la aceeași oră se va disputa meciul doi din semifinale tot pe terenul grupărilor din Sfântu Gheorghe și Satu Mare.

Tot astăzi au loc și primele confruntări pentru stabilirea echipelor care se vor clasa la finalul sezonului pe locurile 5-8. Astfel, partida dintre Phoenix CSU Simona Halep Constanța și CS Universitatea Cluj-Napoca a luat startul la ora 16:00 pe terenul formației constănțene, iar CSM Târgoviște primește vizita celor de la CS Agronomia București într-un meci care va începe la ora 17:00.

La fel ca în cazul semifinalelor, meciul doi al acestor dueluri va avea loc mâine, 22 aprilie, tot de la aceeași ore.

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!