Stiri Cupa României Feminin

Sepsi-SIC a trecut la pas de Olimpia CSU Brașov

Sepsi-SIC a trecut la pas de Olimpia CSU Brașov

Sepsi, Phoenix Constanța și ”U Cluj” au obținut victorii conclundente în cea de-a doua zi a turneului 6 din Liga Națională de baschet feminin.

Sepsi Sfântu Gheorghe - Olimpia CSU Brașov 96-58 (25-12, 25-22, 22-9, 24-15)

Sepsi și-a adjudecat fiecare sfert al partidei cu gruparea de sub Tâmpa, care s-a desfășurat chiar pe terenul acesteia. La pauza confruntării, elevele lui Zoran Mikes aveau un avantaj de 16 puncte pe tabelă, scor 50-34, iar înaintea ultimului act tabela indica 72-43. Formația din Covasna continuă astfel să domine campionatul fără drept de apel, iar șirul victoriilor consecutive obținute de aceasta ajunge la cifra 13.

Principalele marcatoare

Sepsi: Mandache 23 de puncte, Tobin 22 de puncte, Gardner 15 puncte, Godri-Părău 14 puncte

Brașov: McDonald 14 puncte, Dickey 13 puncte, Corda 10 puncte

 

Phoenix CSU Simona Halep Constanța - Rapid București 78-43 (25-13, 14-6, 14-13, 25-11)

După schimbările petrecute în ultima perioadă la Phoenix, rezultatele încep să apară. Gruparea de la malul mării a surclasat-o pe Rapid într-un meci din Sala Agronomia. După prima repriză, constănțencele aveau un avantaj de 20 de lungimi, scor 39-19. Sfertul trei a fost mai echilibrat, însă înaintea ultimelor zece minute Phoenix aveau un avantaj liniștitor, iar diferența s-a mărit considerabil ulterior.

Principalele marcatoare:

Phoenix: Henderson 21 de puncte, Wooten 17 puncte, Sutherland 12 puncte

Rapid: Stănici (Diaconu) 20 de puncte, Burlakova 9 puncte, Manea 7 puncte

CS Universitatea Cluj- Napoca - CSU Rookies Oradea 96-29 (33-9, 23-6, 18-6, 22-8)

Clujencele au fost aproape să atingă borna celor 100 de puncte marcate în disputa cu Oradea de la Arad. A fost un alt meci fără istoric în care au fost implicate jucătoarele foarte tinere de pe malul Crișului Repede. După primele două sferturi, ”U” Cluj conducea la o diferență de 41 de lungimi, scor 56-15.

Principalele marcatoare:

Cluj: Campbell 27 de puncte, Uiuiu 17 puncte, Timbilla 15 puncte, Bobar 14 puncte

Oradea: Roșu 8 puncte, Medvei 4 puncte, Farago 4 puncte

*Foto: Sepsi-SIC

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Felicitari SEPSI SIC ! Baschet peste nivelul national.Fetele din Sfantu Gheorghe nu au adversare.Ce inseamna sa ai o pregatire exigenta,un antrenor exceptional si jucatoare de nivel international.Cred ca SEPSI SIC ar merita o mai vasta si mai mare mediatizare.Federatia ar trebui sa ajute si baschetul feminin in transmiterea unor meciuri feminine, nu numai pe baieti! Urmeaza un turneu european,unde Romania este reprezentata de SEPSI SIC la sfarsitul lui martie,si asteptam sa fie transmis la TV si nu la FRBTV ! Cum este posibil transmiterea unor meciuri de volei a echipei din Blaj,asa s-ar putea transmite si baschetul feminin,in special jocul celor de la SEPSI SIC !

    cu 3 ani în urmă (28.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!