Stiri Cupa României Feminin

Sepsi-SIC se impune într-o manieră categorică în meciul doi al finalei LNBF

Sepsi-SIC se impune într-o manieră categorică în meciul doi al finalei LNBF

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a ajuns la o victorie distanță de un nou titlu în Liga Națională de Baschet Feminin, după 101-51 pe teren propriu în meciul doi al finalei cu CSM Constanța.

Sepsi: Annemarie Godri-Părău, Ioana Ghizilă, Bethy Mununga, Borislava Hristova, Khadijiah Cave

Constanța: Miljana Dzombeta, Alina Podar, Bianca Fota, Rebecca Tobin, Keyona Hayes

Formația de la malul Mării Negre a reușit să egaleze după ce Sepsi a marcat primele puncte, gazdele mergând apoi la 10-4 prin tripla lui Mununga. Hayes a scăzut ecartul la o singură posesie cu liberele sale (12-10), campioana țării prinzând apoi o perioadă mai bună și Hristova își ajuta echipa să termine primul sfert cu 23-15. Tot Hayes a contribuit pentru CSM Constanța într-o ușoară revenire, de la 23-19 făcându-se apoi 33-23 la jumătatea celui de-al doilea sfert și Sepsi se desprindea ușor în a doua parte a acestui parțial. Cave își transforma liberele pentru 39-25, iar la vestiare s-a intrat cu 46-27.

Repriza secundă a început într-o manieră dominantă pentru gazde, care ajungeau la 56-29 cu reușita lui Godri-Părău, apoi Cave avea un three-point play la 61-31. Diferența a continuat să crească și Britney Jones își ducea colegele la 70-36 cu trei minute rămase din al treilea parțial, perioadă care se încheia cu 83-36. Sepsi a atacat apoi să depășească suta în ultimul sfert, ecartul maxim înregistrându-se în mai multe rânduri la +55 și la final formația în alb și verde a reușit să obțină un succes categoric, 101-51.

Covăsnencele au avut șase jucătoare în double figures la puncte, remarcându-se la acest capitol Borislava Hristova (19), Khadijiah Cave (18), Ioana Ghizilă, Britney Jones (ambele 12), Nicolett Orban (11) și Maria Jespersen (10).

Cele mai eficiente jucătoare ale Constanței au fost Keyona Hayes (12 puncte, 8 recuperări, 5 intercepții) și Miljana Dzombeta (10 puncte, 4 pase decisive, 3 recuperări).

Meciul trei al finalei va avea loc pe terenul celor de la CSM Constanța pe 20 aprilie. Ora urmează să fie stabilită.

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii