Stiri Cupa României Feminin

Zoran Mikes: „Cred că am stors toată energia pe care am avut-o”

Zoran Mikes: „Cred că am stors toată energia pe care am avut-o”

Sepsi Sfântu Gheorghe a devenit ieri câștigătoarea Cupei României la baschet feminin, ediția 2020-2021, după o finală tranșată în repriza a doua cu CS Universitatea Cluj, scor 83-55.

După un nou trofeu adăugat în vitrină grupării din Covasna, antrenorul celor de la Sepsi, Zoran Mikes, a oferit o declarație care a apărut pe pagina de Facebook a clubului:

„În primul rând, trebuie să spun că sunt foarte mândru și fericit că am reuşit să câştigăm această Cupă de patru ori consecutiv și numai noi știm cât de dificil a fost să facem acest lucru. Este o realizare imensă și cred că fetele merită toate laudele primite. Am avut multe probleme și accidentări săptămâna trecută și după meciul de sâmbătă nu am știut cine va putea evolua, astfel am decis să jucăm și sub presiunea durerii și chiar le felicit pe fete, s-au luptat cu toată forța în aceste două zile.”

Tehnicianul bosniac a vorbit și despre efectele meciului din semifinale cu gazdele turneului:

„Pot spune că meciul împotriva lui Satu Mare, pe care toată lumea l-a considerat finala din semifinale, ne-a stors multă energie din punct de vedere mental şi fizic și a fost foarte greu să jucăm la același nivel în finală. Clujul e o echipă bună și au avut sâmbătă un joc puțin mai ușor, așa că poate au fost mai odihnite decât noi la începutul meciului. Am avut mici probleme în prima repriză, dar în a doua repriză am depus mai mult efort și cred că am stors toată energia pe care am avut-o și am meritat cu siguranță să câștigăm Cupa.”

Mikes a făcut referire și la modul nou de celebrare a unui astfel de succes în aceste vremuri:

„Încă o dată, felicitări pentru toate jucătoarele, toți membrii clubului! A fost un sentiment ciudat la final să sărbătorim singuri pe teren, pentru că nimeni nu a fost acolo, nici fanii noștri. Sper să îi facem pe fanii noștri mândri de noi și, într-o perioadă cât mai scurtă, să putem juca în fața lor, deoarece sprijinul fanilor noștri este cu adevărat extraordinar și înseamnă foarte mult. Chiar sper că aceasta este ultima Cupă jucată în astfel de condiții.”

La sfârșitul acestei săptămâni, Sepsi va relua lupta din campionat cu un meci împotriva celor de la CSM Târgoviște.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!