Stiri Cupa României Masculin

BC CSU Sibiu a început o colaborare cu Real Betis Sevilla

BC CSU Sibiu a început o colaborare cu Real Betis Sevilla

BC CSU Sibiu primește ajutor în această perioadă de pauză de formația din Liga ACB, Real Betis Sevilla. Juanma Yanez, preparatorul fizic al grupării spaniole, se va alătura staff-ului sibian în această perioadă de pauză competițională și va lucra pentru a-i duce pe elevii lui Dan Fleșeriu spre cea mai bună formă sportivă la startul playoff-ului din Liga Națională de Baschet Masculin. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a clublui de pe malurile Cibinului.

Juanma Yanez este unul dintre preparatorii fizici ai echipei de seniori de la Real Betis și în același timp coordonează întreg programul de pregătire la nivel de juniori. Ibericul este profesor la Universitatea Pablo de Olavide din Sevilla. Yanez și-a început activitatea la Betis în anul 2014.

La Sibiu, Juanma Yanez va lucra timp de două săptămâni alături de Dan Fleșeriu, Alexandru Mureșanu și Cătălin Pungă. El va reveni în Ardeal în luna aprilie pentru a mai efectua și alte teste cu jucătorii sibieni.

Real Betis ocupă poziția a 16-a în Liga ACB, după 21 de etape cu 6 victorii și 15 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!