Stiri Cupa României Masculin

„Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate”, o nouă campanie lansată de BC CSU Sibiu

„Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate”, o nouă campanie lansată de BC CSU Sibiu

Au trecut deja două luni de când campionatele naționale de baschet au fost suspendate și speranțele de reluare a competițiilor sunt minime. Această criză provocată de coronavirus s-a manifestat în toate domeniile vieții noastre și, pe lângă multele efecte negative, a avut și un impact pozitiv.

În lipsa meciurilor, cluburile sportive din întreaga lume au fost nevoite să găsească modalități creative de a rămâne în contact cu suporterii prin diferitele utilități ale mediului online. Cea mai nouă campanie a unei echipe de baschet se numește „Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate” și își propune să dezbată pe marginea legăturii dintre sport și sănătate.

Conform unui comunicat oficial al clubului BC CSU Sibiu, în fiecare săptămână, luni, miercuri și vineri, vor avea loc niște interviuri-video pe conturile de Facebook și Youtube ale echipei. Invitații vor fi din diverse domenii, însă toate acoperă o anumită latură a sportului de performanță.

În ultimele două luni de zile, indiferent de domeniul de activitate, cu toții am pus sănătatea pe primul loc. BC CSU Sibiu a făcut asta și a luat toate deciziile care i-au stat în putere pentru acest obiectiv comun: protejarea sănătății. A fost prioritatea numărul 1 și nu ne-am îndepăratat deloc de dragostea noastră față de baschet. Vrem să descoperim, alături de suporterii și partenerii noștri, provocările cu care ne-am confruntat cu toții, în această perioadă, dar și să vă oferim sfaturi, recomandări și proiecții despre cum va fi viața noastră, de acum încolo”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Așadar, de-a lungul următoarelor săptămâni, fanii baschetului românesc vor putea urmări interviuri cu autorități locale, finanțatori, parteneri, sponsori, suporteri și reprezentanți ai clubului sibian. Invitații primului episod sunt Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu, și Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet.

Acesta va fi lansat în această seară (11.05), de la ora 20:30, această oră urmând a fi menținută pe durata întregii campanii.

Fiecare interviu va fi centrat pe subiectul aflat pe buzele tuturor, pandemia de coronavirus și toate implicațiile pe care aceasta le-a adus în baschet, în special, dar și în sport, în general. Pentru că viața sportivilor, antrenorilor, staff-ului, suporterilor, partenerilor și sponsorilor noștri s-a schimbat, încercăm să transmitem un mesaj optimist, oferind sfaturi utile și metode de precauție, în acest context”, conform comunicatului emis de BC CSU Sibiu.

 

🏀COMUNITATE. SPORT ȘI SĂNĂTATE. UNITATE🏀 BC CSU Sibiu demarează, începând de astăzi, 11 mai, o campanie menită să...

Posted by BC CSU Sibiu on Monday, May 11, 2020

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii