Stiri Cupa României Masculin

MVP LNBM – Etapa a XIV-a, Grupa Valorică A, Isaiah Philmore

MVP LNBM – Etapa a XIV-a, Grupa Valorică A, Isaiah Philmore

Prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin a ajuns la final iar meciurile din ultima etapă au determinat configurația echipelor din partea a doua a sezonului regulat. În această rundă BC CSU Sibiu a câștigat pe terenului lui SCM Timișoara cu scorul de 84-80, după o revenire importantă și astfel și-a consolidat poziția a 3-a din clasament.

MVP-ul rundei cu numărul 14 vine de formația sibiană, în persoana lui Isaiah Philmore. Extrema de forță a revenit pe parchet după o răceală puternică și a reușit pe Bega 20 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Philmore a marcat 6/12 de la 2 puncte și 8/8 de la linia de fault iar fără posesie pierdută a acumulat un indice al eficienței de 22 de unități.

Printre nominalizații etapei se mai află Darko Paninic de la U BT Cluj-Napoca și Barry Stewart tot de la Sibiu.

Darko Planinic a reușit unul din cele mai bune meciuri ale sezonului pentru U BT în victoria repurtată pe teren propriu în fața Stelei. Pivotul croat a reușit 23 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice al eficienței de 25 de unități în 20 de minute petrecute pe parchet.

Barry Stewart a fost cel mai bun marcator al lui BC CSU Sibiu la Timișoara, cu 23 de puncte. El a marcat 7 coșuri de 3 puncte din 11 aruncări și unul de 2 puncte din 3 încercări. Stewart a acumulat un indice al eficienței de 19 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!