Stiri Cupa României Masculin

Prestație bună pentru David Antonescu la al doilea meci în Liga EBA

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.10.2021

Prestație bună pentru David Antonescu la al doilea meci în Liga EBA

David Antonescu a debutat săptămâna trecută pentru echipa a doua a celor de la Real Betis, în Liga EBA, însă în meciul pierdut de trupa din Sevilla cu ACD Sagrado Corazon cu 96-64, acesta nu a reușit să înscrie vreun punct. Tânărul de 17 ani a evoluat mult mai bine în meciul de azi cu cei de la Xerez CD.

Betis a câștigat această dispută cu scorul de 95-83, datorită unui sfert trei excelent câștigat la 10 puncte. Fosta extremă a celor de la CSM Focșani a evoluat preț de 21 de minute și a înregistrat 7 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Antonescu a înscris de 2 ori din tot atâtea încercări din interiorul semicercului și o dată de la distanță.

Liga EBA, competiția în care evoluează extrema de naționalitate română pentru echipa secundă a lui Real Betis Baloncesto, este a patra competiție ca valoare din Spania, după Liga ACB, LEB Oro și LEB Plata. Echipele sunt împărțite în 5 conferințe, în funcție de regiunea în care se regăsesc. Conferința D din care face parte și Betis este destinată echipelor din Andaluzia.

Originar din Focșani, David Antonescu, născut pe 28 august 2004, a rămas în lotul celor de la Real Betis Baloncesto după ce a participat la campul Real Betis Baloncesto Camp by IG Hoops din această vară. Alături de el, alți șase jucători români au fost selectați pentru echipele de juniori U16 și U18 ale lui Betis.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii