Stiri Juniori U13 Feminin

Alba Iulia întâlnește pe Universitatea CSM Oradea

Noémi Csiki

Noémi Csiki
25.10.2013

Liga Națională
Etapa 5 

sâmbătă, 26 octombrie
ora 16:00

Sala  Sporturilor Alba Iulia

3-1 Fișa Meciului 1-2

În etapa a cincea a LNBF, CSU Alba Iulia va primi vizita formației orădene.

Gazdele au trei meciuri câștigate și o înfrângere până acum în campionat, în timp ce Universitatea CSM Oradea, un meci mai puțin disputat (partida din etapa a patra cu Danzio Timișoara se va juca în 29 octombrie), are două înfrângeri și o victorie. Oradea este echipa „renăscută” a campionatului: după ce sezonul trecut l-a încheiat fără victorie, în acest an lotul lor s-a întărit cu straniere și și-au câștigat primul meci împotriva Universității Cluj-Napoca.

Totuși, o victorie a bihorencelor la Albe Iulia ar fi o surpriză mare, gazdele rămânând una din cele mai bune echipe ale LNBF: ele au cedat doar în fața campioanei en-titre, care este neînvisă în stagiune.

Meciul începe sâmbătă la ora 16:00 la sala Sporturilor din Alba Iulia, arbitrii fiind Sorin Drugău și Vlad Potra, iar comisarul FRB, Alexandru Columban.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!