Stiri Juniori U13 Feminin

Alba Iulia stabilește recordul de puncte în acest sezon

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.02.2013

132-40

29-13, 31-8, 39-7, 33-12

  Statistica  

CSU Alba Iulia învinge fără probleme ultima clastă din Liga Națională de baschet feminin, CSM U Oradea în etapa a 22-a. Scorul final al partidei a fost 132-40.

Ardelencele au realizat recordul de puncte marcate în acest sezon, ajungând la cota 132. Acestea au depășit vechiu record deținut până în această etapă de ACS Sepsi Sf. Gheorghe cu 112 de puncte obținute tot în compania echipei din Oradea.

De notat faptul că nu mai puțin de 9 jucătoare au depășit cota de 10 puncte marcate în această partidă pentru echipa din Alba Iulia.

Etapa viitoare, Alba Iulia va sta în timp ce Oradea va primii vizita echipei CSM București Sportul Stud.

Remarcate:

Alba Iulia – Uiuiu 23 de puncte, Tobin 16 puncte, Vukoje 15 puncte

Oradea – Vlaicu 17 puncte, Mihaela Adi 15 puncte

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!