Stiri Juniori U13 Feminin

Andra Mandache își continuă cariera alături de Sepsi-SIC

Andra Mandache își continuă cariera alături de Sepsi-SIC

Andra Mandache și-a prelungit cu un an înțelegerea cu Sepsi SIC.

Sportiva în vârstă de 39 de ani și-a exprimat gândurile privind prelungirea contractului cu echipa din Sfântu Gheorghe prin intermediul paginii de Facebook a clubului. 

Nu a fost o alegere deloc grea, după primul sezon unde atât din punct de vedere baschetbalistic cât și uman m-am simțit bine, fetele sunt super, antrenamentele foarte bune, iar atmosfera și fanii sunt extraordinari la fiecare meci. Sper că următorul sezon să înceapă în mod normal, având în vedere situația actuală în lume, iar ca obiective noi avem cu siguranță cupa și campionatul – care sezonul acesta ne-a lipsit – și un rezultat cât mai bun în competițiile internaționale. Îmi place în primul rând atmosfera la meciuri și fanii noștri, iar din punct de vedere profesional seriozitatea clubului. Abia așteptam să vă revedem, ne-ați lipsit și vă mulțumesc pentru toate mesajele din aceasta perioadă a pandemiei!

În LNBF, Mandache a jucat 21 de meciuri și a contribuit cu medii statistice de 13,9 puncte, 4,6 recuperări și 2,6 pase decisive pentru un indice de 15,1 la eficiență. Baschetbalista a fost la fel de prezentă și în campania din EuroCup Women a celor de la Sepsi-SIC, unde a contribuit cu medii de 14 puncte, 4 recuperări și 1,4 pase decisive. 

Andra Mandache are în palmares cinci titluri de campioană a României. Patru le-a câștigat cu formația din orașul natal, BC ICIM Arad, în 1998-2001, iar în 2007 câștiga campionatul și cupa cu Biandra Târgoviște. A câștigat și Liga Adriatică în 2015 cu Reyer Venezia. De-a lungul carierei extrema a evoluat mult timp afară, în Italia (La Spezia, Acetum Cavezzo, Gruppo Sistemi 2000 Porto San Giorgio, Gea Magazzini Alcamo, Reyer Venezia, Paddy Power Sesto San Giovanni), Ungaria (Szeviep Szeged), Spania (Extrugasa) și Franța (Cote d’Opale Basket Calais, Clermont-Ferrand). Cu naționala de senioare a României a jucat la turneele finale ale Campionatului European din 2001 și 2007. 

*foto: facebook Sepsi-SIC

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!