Stiri Juniori U13 Feminin

BCM Tymes reușește prima victorie din acest sezon în Arena "Antonio Alexe"

Marius Petri

Marius Petri
11.10.2014

LNBF

Etapa a IV-a

sâmbătă, 11 octombrie

60 - 71

Arena "Antonio Alexe"

0-3 Fișa meciului 1-3

Etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Feminin este prima în care BCM Tymes Timișoara izbutește să obțină cele două puncte acordate învingătoarei în această ediție de campionat. Echipa de pe Bega a trecut cu scorul de 71-60 de Universitatea CSM Oradea la capătul unui meci pe care l-a controlat în majoritatea celor 40 de minute de joc.

Partida debutează sub semnul echilibrului, cele două combatante ajungând consecutiv la conducerea jocului în primele 5 minute. Oaspetele reușesc desprinderea în cele ce urmează, distanțându-se la 18-9, însă echipa bihoreană reduce din handicap în finalul primului sfert, care se încheie la 19-14. Oradea revine la un singur punct în minutul 14, însă timișorencele simt pericolul și pun din nou 5 puncte diferență pe tabelă. Deși bihorencele dau unele semne de revenire, formația din Banat încheie prima repriză cu +10 pe tabelă, scor 48-38.

Diferența crește repede la 17 puncte odată cu revenirea de la vestiare, ajungând la 20 de lungimi la jumătatea celei de-a treia secvențe a meciului. Partea a doua a sfertului trei le revine însă gazdelor, care refac ecartul înregistrat la pauza mare, scorul fiind 54-44 după jumătate de oră de joc. Ultimele 10 minute nu sunt suficiente pentru ca echipa condusă de Adriana Niculescu să egaleze, astfel încât Tymes se impune pe Crișul Repede cu scorul final de 71-60, înregistrând prima victorie din acest sezon al Ligii Naționale.

Biljana Pesovic a fost cea mai bună jucătoare a partidei, acumulând 20 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive. Din tabăra timișoreană s-au mai remarcat Alexandra Dumitrache, cu 14 puncte și 2 recuperări, Vladinka Erak, autoare a 13 puncte și 7 recuperări, dar și Jefimija Karakasevic, cu 12 mingi prinse în apropierea panoului și 6 puncte.

De partea cealaltă, Morgan Jennings (7 recuperări, 5 intercepții, 3 pase decisive) și  Ioana Gavra (2 mingi câștigate) au fost principalele marcatoare ale bihorencelor, cu câte 16 puncte fiecare. De asemenea, Fila Smith a avut o contribuție importantă pentru formația orădeană, acumulând 12 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!