Stiri Juniori U13 Feminin

BCM Tymes Timișoara învinge pe terenul celor de la CSU Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.10.2014

Baschetbalistele de la BCM Tymes Timișoara și-au adjudecat confruntarea cu Universitatea CSM Oradea, jucată pe malul Crișului Repede, scor final 71-60 (19-14, 19-14, 16-16, 16-17). 

Din tabăra formației învingătoare cea mai bună jucătoare a fost Pesovic cu 21 de puncte și 8 recuperări, în timp ce de la gruparea gazdă s-au remarcat Ioana Gavra și Jennings, ambele cu câte 16 puncte marcate. 

Vom reveni cu cronica detaliată! 


După 20 de minute scurse din meciul dintre CSU Oradea și BCM Tymes Timișoara, oaspetele din Banat sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 38-28 (19-14, 19-14). Duelul dintre cele două formații este primul meci al zilei din etapa a 4-a din Liga Națională. 

Cele mai bune jucătoare de pe parchet în prima repriză au fost Pesovic de la Timișoara cu 15 puncte marcate, respectiv Ioana Gavra de la gazde cu cele 8 puncte puse pe tabelă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!