Stiri Juniori U13 Feminin

CN U13 - Programul Turneului 2

CN U13 - Programul Turneului 2

Astăzi, 19 martie, demarează Turneul 2 al Campionatului Național U13. 

Primele două meciuri din cadrul fazei a doua a întrecerii sunt cele dintre ABC Lynx Ploiești și ACS Îngerii Băniei, partide din cadrul grupei H, o grupă găzduită de Craiova din care fac parte doar aceste două echipe. 

În perioda 20-21 martie vor avea loc nu mai puțin de 42 partide la masculin, respectiv 20 la feminin. 

La masculin,  ACS Dan Dacian Portocaliu, ABC Laguna București, ABC Leii București, ABC Linx Ploiești, CSS Dinamoo CSS6 București, ACS U-BT Cluj-Napoca 1, BC CSU Sibiu și LPS 1 Târgu Mureș au fost capi de serie după ce au reușit să se situeze pe primul loc în grupele din care au făcut parte în cadrul Turneului 1

U13 Masculin - Programul Turneului 2 

Între timp, ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca, ACS Gladius Târgu Mureș, ABC Leii București și CS Olimpia București au fost echipele din întrecerea feminină care au impresionat în cadrul Turneului 1, turneu care a aliniat la start un număr de 12 echipe. 

U13 Feminin - Programul Turneului 2 

*foto: Alpha Basketball Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!