Stiri Juniori U13 Feminin

CSM Focșani preia conducerea în seria cu CSM Târgu Jiu

CSM Focșani preia conducerea în seria cu CSM Târgu Jiu

CSM Focșani și CSM Târgu Jiu s-au întâlnit marți (30.04) cu ocazia celui de-al treilea meci al seriei din playout-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Vrancea a fost presărată cu unele probleme tehnice și s-a încheiat cu victoria gazdelor, 93-83. Focșani a preluat conducerea și are 2-1 la general în urma acestui rezultat.

Focșani: Cătălin Petrișor, Pavle Reljic, Sherwood Brown, Luca Cârstea, Justin Baker

Târgu Jiu: Dimitrius Underwood, Milan Luzaic, Camil Berculescu, David Antonescu, Arsenije Vuckovic

Duelul a debutat sub semnul echilibrului și a fost nevoie de șapte minute ca CSM Târgu Jiu să-și formeze un avantaj mai mare de trei puncte, la 9-14, cu ajutorul lui Vuckovic. Underwood a prins ulterior o perioadă cu cinci puncte la rând și i-a dus pe gorjeni la 11-19, de unde Baker a răspuns cu un coș din interiorul arcului de cerc și Dupree a închis actul: 13-20. Oaspeții s-au bazat pe un parțial de 7-0 și au putut să-și dubleze avantajul, dar apoi a venit rândul Focșaniului să prindă o serie bună până când s-a ajuns la 21-27. Reljic a scăzut diferența la patru lungimi (30-34), Berculescu a dublat avantajul gorjenilor și Underwood a contribuit cu un three-point play pentru +9, în timp ce la pauză scorul a fost 39 la 45.

Repriza secundă a început mult mai târziu decât ar fi trebuit în mod normal și abia din primele minute ale sfertului trei a devenit disponibilă imaginea pe FRB TV. Underwood a dus-o pe Târgu Jiu la 41-52, de unde CSM Focșani a pus șase puncte consecutive pe tabelă și ulterior s-a mers la 47-56. Brown, Baker și Luzaic s-au întrecut în reușite de la mare distanță, iar după câteva acțiuni ratate în ambele tabere Reljic a punctat pentru 60-61. Gorjenii au gestionat mai bine perioada rămasă pe cronometru și au intrat cu 60-68 în ultimul sfert. După o perioadă cu cinci puncte fără răspuns, echipa din Târgu Jiu a putut să deblocheze situația în dreptul său, dar Reljic a egalat la 70 și Wright a marcat următoarele coșuri ale oaspeților (70-75). Axinte a completat revenirea la 79-78, moment în urma căruia gazdele n-au mai cedat conducerea și s-au putut impune cu 93 la 83.

CSM Focșani a ajuns la 2-1 în seria cu CSM Târgu Jiu și are nevoie de un singur succes pentru a trece mai departe în lupta pentru locurile 15-16.

Justin Baker a terminat cu 25 de puncte și 8 recuperări, Pavle Reljic s-a aflat la un pas de triple-double (23 de puncte, 12 pase decisive, 9 recuperări), iar Sherwood Brown a contribuit cu 19 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și 4/6 de la distanță.

Dimitrius Underwood a fost liderul gorjenilor, cu 28 de puncte, 6 recuperări, 3 intercepții, 2 pase decisive și 6/6 la libere. Milan Luzaic a avut 11 puncte, 9 recuperări, 4 mingi pierdute și 3 pase decisive, iar alți trei jucători ai oaspeților au terminat cu câte 9 puncte.

Meciul patru va avea loc tot la Focșani, pe 2 mai, de la ora 17.00.

*foto: Alin Peptan / csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!