Stiri Juniori U13 Feminin

CSM Galați o învinge pe CSM Focșani, la ultima partidă din acest sezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.04.2022

CSM Galați o învinge pe CSM Focșani, la ultima partidă din acest sezon

CSM Galați a învins-o pe CSM Focșani cu 82-70, în ultimul meci al ambelor echipe în acest sezon. Prin victoria de azi, moldovenii termină cu un bilanț identic cu cel al vrâncenilor, 8-22.

CSM Galați: Javon Masters, Matt Milon, Marius Ciotlăuș, Robert Stan, Maksim Sturanovic

CSM Focșani: Henri Wade-Chatman, Alexandru Bratosin, Pavle Reljic, Aliaksandr Pustahvar, Justin Baker

Gălățenii au înscris opt puncte consecutive în startul disputei. Wade-Chatman a spart gheața pentru CSM Focșani. Baker a adus și el patru puncte pe tabelă, iar scorul devena 9-6. După o liberă a lui Brewton, același Baker a egalat la 10. Pustahvar i-a adus în avantaj pentru prima oară pe vrânceni, înaintea triplelor lui Vlad și Brewton. Masters a dus scorul la 21-13, înainte ca Baker să oprească run-ul gazdelor. După primul sfert, scorul era 25-16.

Sfertul doi a fost deschis de câte un layup al lui Masters și Pustahvar. Ciotlăuș a dus avantajul echipei sale în double-digits, după care Steger a transformat două libere. Bratosin și Pustahvar și-au apropiat echipa la două posesii (32-27). Reljic a redus ecartul la trei lungimi și l-au forțat pe Nini să ceară un timeout. Milon a replicat cu cinci puncte consecutive. La pauza mare, gălățenii conduceau cu 42-37.

Moldovenii au înscris nouă puncte consecutive în debutul celei de-a doua jumătăți și s-au distanțat la 14 lungimi (51-37). Reljic a oprit run-ul adversarilor prin două libere, înaintea unui dunk al lui Milon. Pustahvar a înscris de la distanță, iar scorul era 55-44. Acesta a înscris și din interior pentru a reduce deficitul de pe tabelă. Înaintea ultimului sfert, scorul era 59-52.

Brewton și Ciotlăuș au deschis sfertul patru cu câte un coș la inel. Reljic și Brewton s-au duelat apoi în coșuri de la distanță. Sturanovic a dus scorul la 68-55 cu un floater. Ciotlăuș a mărit diferența, dar Bratosin a răspuns imediat. Masters a dus scorul la 75-59, după cinci puncte consecutive. Oaspeții au încheiat partida cu un run de 11-7, dar în cele din urmă au pierdut cu 82-70.

*foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!