Stiri Juniori U13 Feminin

CSM Oradea învinge în deplasare pe "U" Cluj

Paul Olar

Paul Olar
19.10.2013

68-74
0-3 Statistica 1-2

CSM Oradea a câștigat "derby-ul rănitelor" cu Universitatea Cluj Napoca și a repurtat primul succes stagional. Sportivele de pe Criș au ieșit cu capul sus din parida terminată cu scorul de 68-74.

Primele minute ale confruntării sunt echilibrate, combatantele tatonându-se aproape jumătate din sfert. Americancele Johnson și Price ajută CSM să își impună ritmul, vizitatoarele distanțându-se repede la 18-7. CSM se menține la conducere și la pauză, atunci când tabela indica 22-32, fetele lui Covaciu reușind să mai reducă din ecart în sfertul al treilea.

Atunci, dispunând de o prestație la înălțime din partea Flaviei Ferenczi, "alb-negrele" se apropie în mai multe rânduri de adversare. Iulia Răileanu limitează ecartul oponentelor din Oradea la doar patru lungimi, însă gruparea antrenată de Adriana Niculescu gestionează mai bine finalul și pleacă acasă cu cele două puncte puse în joc.

Cu 33 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, L'Oreal Price a fost cea mai bună jucătoare de pe parchet. La oaspete a strălucit și Ceciley Johnson, autoare a unui double-double, cu 12 puncte și tot atâtea recuperări. Un double-double a avut și Shuanda Ashford, sportiva de peste ocean remarcându-se cu 11 puncte și 11 mingi recuperate de sub panou.

De partea cealaltă, Flavia Ferenczi a totalizat 29 de puncte, 4 recuperări și 2 assist-uri. Andreea Pop a avut 10 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive, în vreme ce Irina Gavrilă a ieșit în evidență cu 9 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!