Stiri Juniori U13 Feminin

CSM Satu Mare, în căutarea victoriei la CSU Oradea

Dan Oancia

Dan Oancia
04.11.2014

Cele două cluburi din nord-vestul României, CSU Oradea și CSM Satu Mare se vor întâlni în cea de-a IX-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Înaintea jocului din cadrul acestei runde intermediare, bihorencele au doar o singură victorie, obținută pe teren propriu, împotriva baschetbalistelor de la Universitatea Cluj. Nici sătmărencele nu stau prea bine la capitolul rezultate pozitive, având două victorii și 6 înfrângeri.

Ambele echipe vin după un șir de patru înfrângeri consecutive, „victima” de serviciu atât a orădencelor, cât și a echipei din Satu Mare fiind „U” Cluj. Oaspetele de miercuri nu au mai pierdut în fața echipei din Bihor de 6 ani, mai exact din 18 octombrie 2008, când ceda cu 50-58. Statistica este de partea sătmărencelor, care au 14 victorii în fața rivalelor sale.

Înaintea etapei a IX-a, CSU Oradea ocupă penultima poziție a clasamentului, în spatele lor fiind doar SCM U Craiova, care are înfrângeri pe linie. Satu Mare stă ceva mai bine, fiind pe poziția a 10-a, înaintea echipelor de pe ultimele două poziții, a Rapidului și a Universității Cluj. Cele două echipe s-au mai întâlnit odată în acest an, atunci când Satu Mare a câștigat cu 77-59, în returul ediției trecute a campionatului.

Întâlnirea dintre cele două va avea loc miercuri, 5 noiembrie, în sala „Antonio Alexe” din Oradea.

*Foto: facebook / CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!