Stiri Juniori U13 Feminin

CSU Alba Iulia se impune fără probleme la Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.02.2014

CSU Alba Iulia s-a impus fără mari probleme în deplasarea de la Oradea. Partida ce s-a desfăşurat luni dupămasă a făcut parte din etapa a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet feminin şi s-a încheiat cu scorul de 88-57 în favoarea formaţiei vizitatoare.

Confruntarea a fost practic una fără istoric. Adriana Niculescu a evoluat în şapte jucătoare, cele patru americance alături de Chiş, Gavra şi Badi, în timp ce Miroslav Popov a rulat întreg lotul cu excepţia tinerei sportive Andreea Beldean. De menţionat că la Oradea a făcut deplasarea şi Tiffany Brown, fundaşul ce a lipsit în confruntările cu Sepsi şi Nova Vita datorită unor probleme întâmpinate la intrarea în ţară.

CSU a început foarte bine confruntarea, izbutind un parţial de 12-0 terminând sfertul la adăpostul unui avantaj liniştitor de 17 puncte, scor 23-6. Spre surprinderea lui Miroslav Popov, Oradea s-a mobilizat mult mai bine în sfertul doi practicând un joc ce a dat mari bătăi de cap tehnicianului sârb. Astfel după 20 de minute, CSU beneficia de doar 12 puncte în faţă, scor 37-25. Repriza a doua a continuat în aceeaşi notă, Oradea apropiindu-se la doar 11 puncte în minutul 24. Din acel moment jocul s-a rupt, CSU a izbutit un nou parţial de 16-0 şi şi-a trecut în cont o nouă victorie.

De la gazde s-a remarcat Ashford cu 23 de puncte şi 19 unităţi la eficienţă, în timp ce de la gruparea învingătoare Sasa Cadjo a totalizat 18 puncte şi 22 de unităţi la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!