Stiri Juniori U13 Feminin

CSU Oradea și BCM Tymes luptă pentru prima victorie din acest sezon

Marius Petri

Marius Petri
10.10.2014

LNBF

Etapa a IV-a

sâmbătă, 11 octombrie

ora 12:30

Arena "Antonio Alexe"

0-2 Fișa meciului 0-3

Prima partidă din cadrul etapei cu numărul 4 al Ligii Naționale de Baschet Feminin va avea loc pe parchetul arenei “Antonio Alexe”, sâmbătă (11.10), începând cu ora 12:30. Sala orădeană va fi gazda confruntării dintre echipa locală și BCM Tymes Timișoara, două dintre echipele care nu au înregistrat niciun succes în etapele precedente din sezonul 2014/2015.

CSU Oradea nu a jucat în prima etapă, meciul cu Universitatea Cluj de pe teren propriu fiind amânat. În rundele următoare, gruparea bihoreană nu a reușit să producă surprize în fața unor adversare mult mai bine cotate, care s-au calificat în play-off-ul ediției precente a campionatului. Mai exact, formația pregătită de Adriana Niculescu a cedat pe terenul celor de la Olimpia CSU Brașov cu scorul de 47-85, fiind învinsă fără probleme și de campioana en-titre, CSM Târgoviște, cu 50-81.

De asemenea, nici în ceea ce privește tabăra bănățeană situația nu este tocmai roz. Cu o echipă schimbată foarte mult față de stagiunea trecută, BCM Tymes a început bine anul competițional, calificându-se în sferturile Cupei. În campionat, însă, fetele antrenate de Ljubomir Kolarevic au pierdut toate cele trei meciuri disputate până acum. Timișorencele au înscris doar 35 de puncte în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, fiind învinse cu 35-65, au înregistrat o victorie preconizată, dar după o evoluție bună în fața ICIM-ului din Arad, scor 47-61 și au ratat și a doua șansă de a se impune pe teren propriu, după înfrângerea cu Alexandria (51-70).

În ciuda faptului că Oradea poate beneficia de faptul că joacă pe propriul teren, gruparea de pe Bega pornește cu prima șansă în confruntarea de mâine. Bănățencele au avut mai mereu câștig de cauză în duelurile directe, conducând cu 10-2 la acest capitol, și au înregistrat și rezultate mai bune în sezonul 2013/2014, când au reușit să se califice în play-off în ultima etapă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!