Stiri Juniori U13 Feminin

Dean Medan este noul antrenor secund al lui U-BT Cluj-Napoca

Dean Medan este noul antrenor secund al lui U-BT Cluj-Napoca

În cursul acestei dimineți (03.10), U-BT Cluj-Napoca a anunțat o modificare la nivelul băncii tehnice. Mai exact, Srdjan Flajs, antrenorul secund sosit în această vară în locul lui Milorad Perovic, a fost înlocuit de Dean Medan, un tehnician care a petrecut stagiunea 2022-2023 tot în România, la CS Rapid București.

Conform site-ului oficial al alb-negrilor, Medan a absolvit College of Sports and Health în Belgrad și apoi a făcut parte din staff-ul lui Sichuan Blue Whales, în China, și BC Astana, în Kazahstan.

În sezonul 2022-2023, tehnicianul în vârstă de 28 de ani a colaborat cu Tudor Costescu la CS Rapid București, formație care s-a clasat pe poziția a patra în Liga Națională de Baschet Masculin, după o finală pierdută cu 3 la 2 în fața lui BC CSU Sibiu.

Campioana României a anunțat că a decis de comun acord încetarea colaborării cu Srdjan Flajs, antrenorul secund care se alăturase în această vară staff-ului pregătit de Mihai Silvășan. Locul tehnicianului care a mai lucrat la Buducnost, Lietkabelis, Mega Leks sau Steaua Roșie Belgrad a fost luat de Dean Medan.

*foto: pbcastana.kz

9 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    e bun:))
    poate cereti voi un punct de vedere si ne lamuriti care e faza :).
    pana una alta pe cel plecat l-am vazut la antrenamentul lui U doar exersand cu juniorii. ce rol o fi avut? de ce a plecat? ce l-a suparat ramane un mister. S-a speriat si asta ca Taylor ca jucatorii alearga prin parc.

    cu 7 luni în urmă (03.10.2023)
    • varu silvois:

      si-o fi dat seama
      ca rolul lui e doar de decor, precum se intampla la ....FCSB

      cu 7 luni în urmă (03.10.2023)
    Raspunde
  • Benjamin :

    ...
    cred sincer ca e greu pentru un antrenor secund experimentat sa faca parte din staff-ul clujului cat timp exista nucleul Silva-Cuic.
    In toate meciurile oficiale, Silva a vorbit mai mult cu directorul sportiv Cuic decat cu antrenorul secund Srdjan.

    cu 7 luni în urmă (03.10.2023)
    • Rrahan:

      Cuic
      Mi-a placut cand era jucator, probabil e si un om fain daca il tine clubul, dar nu mi-e foarte clar cu ce se ocupa acum. Am vazut ca se cearta cu arbitrii mult, ba chiar a si luat tehnic sezonul trecut, dar nu antreneaza.

      cu 7 luni în urmă (03.10.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      subscriu
      si daca ma uit la CV-urile celor doi , clar este un pas in spate. Pe de alta parte este firesc ca Silva sa-si faca o echipa de secunzi mai putin experimentati ca el. Intr-adevar la antrenamentul cu public Flajs s-a ocupat de juniori, dar il simteam si usor stinjenit de postura in care era. Eu ramin la ideea ( fixa) ca Silva mai are nevoie de un MENTOR ! Desi pina acum tandemul Cuic-Silvasan functioneaza. Ramine de vazut pina cind, ca dupa cum se vede pentru BT vin vremuri cam grele.

      cu 7 luni în urmă (03.10.2023)
    • varu silvois:

      fara a fi mistocar
      consider ca in contextul dat nici nu e nevoie de secund!

      cu 7 luni în urmă (03.10.2023)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      de ce zici asta
      ca vin vremuri grele pt BT? adica unde e logica din spate? posibil ca sa antreneze 2-3 juniori nu-i nevoie de el. Daca e peste silva in antrenorat nu vad de ce a venit?

      cu 7 luni în urmă (03.10.2023)
    • U BT Cluj-Napoca Delekon:

      Bad vibes.
      In contrast cu faptul ca avem o echipa mai faina anul asta.

      Desi nu cunoaștem problemele din spate, e de rau augur sa aduci un secund de renume international care sa plece dupa cateva luni.

      cu 7 luni în urmă (03.10.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca PlayoffJimmy :

    Scouting
    Intr-o anumita masura ma asteptam la asta. Declaratiile de la venirea lui spuneau ca va avea un rol important pe partea de scouting. Ori U-BT nu a transferat pentru acest sezon nici un jucator din spatiul ex-Iugoslav, si din cate imi dau seama singurul jucator nou venit cu care a mai lucrat e Seeley.

    Oricum, e doar o supozitie.

    cu 7 luni în urmă (03.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!