Stiri Juniori U13 Feminin

Două echipe din LNBM se luptă pentru semnătura lui Vlad Moldoveanu

Două echipe din LNBM se luptă pentru semnătura lui Vlad Moldoveanu

Vlad Moldoveanu s-a despărțit în această vară de CSO Voluntari, după două sezoane alături de ilfoveni, alături de care a câștigat două cupe ale României și a jucat o finală în Liga Națională de Baschet Masculin. Având în vedere noua regulă privind jucătorul autohton în campionatul nostru, Vlad a devenit o țintă extrem de importantă pentru echipele cu pretenții.

Informațiile noastre indică faptul că fostul internațional român este extrem de dorit de două formații din Liga Națională de Baschet Masculin. U BT Cluj-Napoca și Dinamo București sunt echipele care se luptă pentru semnătura lui Vlad Moldoveanu.

Campioana en-titre tocmai a fost acceptată în EuroCup, lucru care ar putea să-l atragă pe Vlad să revină la Cluj-Napoca. U BT are în acest moment doi jucători autohtoni confirmați pentru sezonul viitor, Patrick Richard, jucător naturalizat și pe Nandor Kuti.

Dinamo s-a mișcat bine la capitolul jucătorilor români, iar în această vară i-a transferat pe Rareș Uță și Radu Vîrnă, în timp ce Andrei Mandache se află sub contract cu formația din Ștefan cel Mare. Înregimentarea lui Vlad Moldoveanu ar completa un nucleu important de foști și actuali componenți ai echipei naționale de seniori a României.

Vlad Moldoveanu nu duce lipsă de oferte nici din străinate, dar tot din informațiile noastre, este ma interesat să continue în România.

Ajuns la 34 de ani, Vlad Moldoveanu a bifat 38 de prezențe în ediția precedentă a Ligii Naționale de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 12.3 puncte, 5.6 recuperări și 2.2 pase decisive în puțin peste 26 de minute petrecute pe parchet.

Rămâne de văzut ce echipă va reuși într-un final să obțină semnatură fostului internațional român.

7 comentarii la aceasta stire:
  • Silvois :

    Datorie morala
    Pentru sezonul in care a jucat doar patru meciuri, fiind platit in toata perioada in care a stat accidentat, VM ar cam avea o datorie morala fata de U. Am dubii in ce priveste caracterul lui, desi, clar, e unul din cele mai bune produse ale baschetului nostru in ultimii ani, chiar daca are deja o varsta. Sa vedem ce o fi ...

    cu 1 an în urmă (17.06.2022) Raspunde
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    dezamagitor
    Ma surprinde total reactia fanilor clujeni! Pana sa fie pe lista Clujului era cel ponegrit jucator : "papusel", "baiatul mamiticii" etc. Daca vine la Cluj - GATA! Se sterge tot si de acum e vorba de "datorie morala" ...
    Asemanator cu ce s-a intamplat la Craiova cand a ajuns "Pampers" si ce s-a intamplat la Sibiu cand a venit "protejatul" lui Jecobescu.
    Ma asteptam totusi la clujeni sa aiba mai multa "coloana vertebrala"! Eu nu m-as vedea aplaudand realizarile lui Moldoveanu sau ale lui Burlacu chiar daca ambii au fost sau sunt jucatori de valoare. Stiu ca o sa vina unii sa-mi explice ca nu se compara cei doi. Poate ca nu, dar la o scara mai mica, Moldoveanu e tot un Burlacu. "Scopul scuza mijloacele" nu e pe placul meu. Cu Moldoveanu in echipa , U BT nu mai exista pt mine.

    cu 1 an în urmă (17.06.2022)
    • Ricardo:

      UBT CLUJ NAPOCA
      Îndemn cu tărie suporterii Clujului sa nu fie imbecili!!! Nu ai cum să spui vreodată ca nu ai nevoie de un autohton de valoarea si inteligenta lui Vlad. Nu ai cum să nu înțelegi ca jucând Eurocup ai nevoie de 11...12 jucători care sa tina ritmul. Nu poti sa fii atat de imbecil încât să nu realizezi ca având regula cu 2 romani pe parchet este imperios necesar sa ai 4 români de valoare mare.

      cu 1 an în urmă (17.06.2022)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    Papusel
    tot papusel ramane. Iar comentariile clujenilor au scos asta in evidenta. Partea cu "datoria morala" e legata strict de pretentiile lui VM. Din ce stiu eu, VM "se cere" la Cluj ramane de vazut daca il si vrea Clujul - mi ales cu participarea in Eurocup, cand de banii ceruti de alde Moldoveanu sau Tohatan poti sa aduci straini mai valorosi (din pacate piata de jucatori romani e f. slaba pentru performanta la nivel mare)

    Iar comparatia cu Burlacu e .. cam prea fortata. Da, se aseamana putin, dar taran ca Burlacu e greu sa fii - sa nu uitam gesturile obscene facute sau faptul ca nici macar nu s-a prezentat la festivitatea de premiere la titlul din 2011! Una peste alta, e posibil a fie util Clujului, dar - daca ar fi sa aleg intre el si Bircevic ...si aici discutia cred ca s-a terminat.

    cu 1 an în urmă (17.06.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca cata2106 . :

    Jucători cu coloana
    Daca e asa cum a susținut staff-ul celor de la U BT în ultimii ani, ca doresc sa aducă în primul rand caractere, acest jucător nu are ce căuta la Cluj. Nu ii contest calitățile din teren, poate ca este peste media jucătorilor romanii ca și valoare, dar nu cred ca se potrivește în echipa Clujului.

    cu 1 an în urmă (17.06.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    Obiectiv
    Hai sa privim lucrurile obiectiv, și eu sunt clujan și țin cu UBt, dar:
    Moldoveanu a venit la U și a avut un prim sezon excelent, sa recunoaștem. După care s-a accidentat și conform contractului a primit salariu ceea ce e perfect normal, oricine din tara aceasta dacă are un contract de munca și se accidentează beneficiază salar, chiar dacă în unele cazuri nu 100%.
    După care a venit oferta din cadrul clubului, probabil sub valoarea lui și a ales alta echipa având în vedere ca viata de sportiv e scurta și el nu mai avea f mulți ani de jucat.
    Mie mi se pare ca a procedat corect atât el cât și clubul și dacă e după datorii morale cam ambele părți au datorii morale dacă vor sa continue împreună în sezonul viitor

    cu 1 an în urmă (17.06.2022) Raspunde
  • Silvois :

    Hai sa ne gandim
    Jordan, nu e bine sa tragi concluzii pripite si nici sa generalizezi. Am fost primul comentator pe marginea articolului, nici vorba de toti fanii clujeni, iar, in plus, nici nu sunt eu cel mai reprezentativ dintre acestia, cu sincera modestie! Dupa cum s-a vazut din reactiile celorlalti, parerile sunt impartite referitor la revenirea lui Vlad. Cat despre faptul ca U nu va mai exista pentru tine daca revine, asta nu e atitudinea unui fan adevarat. El era contestat pentru implicarea lui big mama in lupta pentru titlu, sustinand Voluntariul din culise, dar asta e una, valoarea baschetbalistica a baiatului, e alta. Ne place sau nu de ce face ma-sa, dar tipu e inca valabil si ar putea sa ajute echipa in tentativa ei temerara de a trece la nivelul urmator. Iti sugerez doar sa faci un exercitiu de imaginatie. Ne gasim in ultimele secunde ale unui meci istoric cu Badalona, Gran Canaria sau alta echipa monstruoasa, iar Vlad o baga in ate de la distanta, castigand pentru U. Ei, ce zici, nu ti-ai schimba parerea desprre el?!

    cu 1 an în urmă (18.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii