Stiri Juniori U13 Feminin

Dragan Labovic s-a despărțit oficial de CSU Asesoft Ploiești, Jarvis Hayes mai are contract până pe 20 februarie

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.02.2015

CSU Asesoft Ploiești a încheiat colaborarea cu jucătorul sârb Dragan Labovic. Acesta părăsește campioana României după o prestație bună în ultimul meci din EuroCup, unul câștigat de CSU Asesoft Ploiești în fața lui SLUC Nancy. Dragan Labovic a sosit în în vara lui 2014 la Ploiești după ce cu un sezon înainte jucase la Al Riyadi Club în Liban.

Dragan Labovic a apărut în 11 partide pentru CSU Asesoft Ploiești în Liga Națională unde a avut medii de 10.7 puncte, 4.5 pase decisive și 0.9 pase decisive cu procentaje de 45.6% de la 2 puncte, 42.4% de la 3 puncte și 88.9% de la linia de libere. În EuroCup, pivotul sârb a jucat în 15 partide pentru campioana României li a avut medii statistice de 8.3 puncte, 2.5 recuperări și 1.1 intercepții pentru o eficiență de 6.6 unități.

Dragan Labovic are o carte de vizită importantă. Fostul internațional sârb a jucat la echipe importante din Serbia, Grecia, Germania, Rusia, Polonia și Turcia.

CSU Asesoft Ploiești se va despărți cel mai probabil și de Jarvis Hayes. Jucătorul american mai are contract până pe 20 februarie cu formația prahoveană. Fostul jucător din NBA a venit și el la începutul sezonului după ce jucase pentru Avellino în prima ligă din Italia.

În EuroCup, Jarvis Hayes a jucat în 15 partide iar în 7 dintre acestea a fost titular. El a terminat cu medii statistice de 11.2 puncte, 5.1 recuperări, 1.4 pase decisive și 0.9 intercepții pentru 11.4 unități la eficiență. Sportivul în vârstă de 34 de ani a jucat doar 4 partide în LNBM în care a adunat 9.8 puncte și 4.8 recuperări pe meci.

Următorul meci pentru CSU Asesoft Ploiești, cel cu Energia Târgu Jiu ar putea fi ultimul pentru Jarvis Hayes în România.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    Plecare
    Jarvis n-ai treaba pe acasa? Mergi linistit la familie inainte de meciul cu Energia!

    cu 9 ani în urmă (12.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!