Stiri Juniori U13 Feminin

Eduard-Florian Rădău este câștigătorul unui loc la Sibiu Summer Camp 2022, din partea Baschet.ro

Eduard-Florian Rădău este câștigătorul unui loc la Sibiu Summer Camp 2022, din partea Baschet.ro

Site-ul nostru a pus la bătaie un loc la Sibiu Summer Camp 2022, evenimentul organizat de BC CSU Sibiu și Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg. Câștigătorul acestui giveaway de pe Instagram este Eduard-Florian Rădău, care în perioada 18-23 iulie se va pregăti la Sala Transilvania sub comanda antrenorilor de la formația sibiană și cea germană.

În vârstă de 18 ani, Eduard-Florian Rădău este din Râmnicu Vâlcea. El a ajuns să joace baschet din curiozitate și i-a plăcut atât de mult încât de câțiva ani se antrenează zilnic. Visul lui este acela de a juca baschet profesnist, alături de jucătorii pe care îi admiră.

La fel ca fiecare participant la Sibiu Summer Camp 2022, Eduard-Florian Rădău va primi, în prima zi de camp, kit-ul participantului, care va conține, pe lângă detaliile și programul antrenamentelor:

  • echipament de joc personalizat,
  • tricou
  • sticlă de hidratare,
  • o minge de baschet,
  • set de benzi elastic pentru pregătirea fizică,
  • apă și fructe (zilnic),
  • diplomă de participare (la finalul Campului),
  • set de fotografii (la finalul Campului).

Sibiu Summer Camp 2022 by Porsche BBA Ludwigsburg este un eveniment organizat de BC CSU Sibiu în parteneriat cu Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, între 18 și 23 iulie, la Sala Transilvania, pentru copiii cu vârste între 10 și 18 ani!

Înscrierea pentru ultimele locuri disponibile la Sibiu Summer Camp 2022 se poate face AICI.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!