Stiri Juniori U13 Feminin

EuroCup - Jarvis Hayes aproape de triple double, Lee și Brown la înălțime în fața lui Hapoel

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.12.2014

CSU Asesoft Ploiești a reușit o performanță remarcabilă calificându-se pentru faza Last 32 a EuroCup. Pentru această calificare, elevii lui Vladimir Arnautovic au avut mult de muncit în deplasarea de la Ierusalim din fața lui Hapoel. Campioana României a reușit într-un final să se impună cu scorul de 112-110 după două reprize de prelungire.

Jarvis Hayes a fost cel mai bun jucător al campioanei României în deplasarea din Israel. Fostul jucător din NBA a fost aproape de un triple double după ce a terminat jocul cu 16 puncte, 11 recuperări și 7 pase decisive în cele 36 de minute jucate. Americanul a marcat 4/7 de la 2 puncte, 2/5 de la 3 puncte și 2/3 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 28 de unități. Pentru Jarvis Hayes acesta a fost cel mai bun meci de când îmbracă echipamentul lui CSU Asesoft Ploiești.

Gerald Lee a avut și el o contribuție majoră la victoria Asesoftului. El a adăugat 24 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Pivotul a marcat 10 aruncări din 13 după ce la un moment dat era perfect din acțiune cu 8/8. Finlandezul și completat puncte cu 4/6 de la linia de libere. Lee a avut 3 mingi câștigate și 6 pierdute pentru un indice al eficienței de 20 de unități.

Dee Brown a făcut și el un meci bun chiar dacă nu a fost printre cei mai eficienţi ploieșteni. Americanul a terminat cu 21 de puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive plus alte 5 posesii pierdute. El a evoluat 41 de minute fiind eliminat pentru 5 faulturi comise.

De remarcat mai sunt prestațiile lui Jonte Flowers (10 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive), Dragan Labovic (15 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive) și Marius Runkauskas (16 puncte, o recuperare și 2 pase decisive).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!