Stiri Juniori U13 Feminin

Giurgiu detonează bomba: merge în sferturi

Costin Marinescu

Costin Marinescu
29.09.2012

72 - 66
19-15, 14-22, 16-12, 23-17

Statistica  

CSȘ Giurgiu s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins pe U Mobitelco Cluj Napoca cu 72 – 66. Vineri, în prima zi a competiției, echipa antrenată de Chriss Terrell a trecut de CSM București și cu două victorii plus un meci cu Dinamo, succes sigur, nu are cum să piardă prima poziție a seriei.

Condusă cu 3 puncte la pauza mare, 33 – 37, CSȘ a câștigat ultimele două perioade de joc cu 16 – 12, respectiv 23 – 17 și a obținut victoria.

Parish Petty a fost cel mai bun marcator din tabăra învingătorilor, cu 18 puncte. Americanul a adăugat acestora 7 recuperări și 8 pase decisive.

Cătălin Vlaicu, eroul meciului cu CSM București, a terminat meciul cu 17 puncte și 6 mingi recuperate, iar Trevor Harvey a avut 13 puncte și 8 recuperări.

Hristo Nikolov, de la U Mobitelco, a reușit un double – double , cu 19 puncte marcate și 10 recuperări. Derek Wright Jr a avut 20 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, iar Sean Barnette 8 puncte și tot atâtea mingi recuperate.

10 comentarii la aceasta stire:
  • bulgaru :

    Bravoooo
    Cine mai are de comentat ???

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Felicitari !
    Bravo pentru Giurgiu !

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    Felicitari echipei din Giurgiu
    Pacat de poza, meritati o poza normala cu staful la extremitatile celor doua randuri de jucatori.In mod normal la un astfel de rezultat se lasa cu demisii, Cluj pierde cu Giurgiu la baschet intr-un meci oficial in Cupa Romaniei.De fapt nu e Cluj si nu e Giurgiu, este x si y. Cate cheltuieli pentru ce? - per total spectatori in jur de 300, in trei orase- ati adus publicul la baschet?. Daca afla FIBA sigur o sa ia masuri drastice- oricum principalul obiectiv de a aduce spectatori la baschet a fost compromis cu acest sistem, ramane de vazut ce se intampla in campionat, oricum junatate din echipe joaca in sali de sub 500 de spectatori si atunci aducerea de spectatori nu sta in picioare, altul este smenul, va iesi el la suprfata cat de curand. Baschetul in stilul liber a invins baschetul elaborat de data aceasta, ramane de vazut ce ne aduce viitorul.

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde
  • bulgaru :

    @ Iuta
    Poza nu este una oficiala..este facuta cu putin timp inainte de meciul cu Chiajna....poza oficiala va aparea in scurt timp :)

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @luta
    Ai fost la meci? ca vad ca esti convins ca Giurgiu a jucat "stilul liber"

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    20%
    Acesta este procentul cu car echipa din Giurgiu a aruncat mai mult la cos decat echipa din Cluj, 66 de aruncari fata de 55.Antrenorul si jucatorii sunt americani pe cand la clujeni antrenorul si 4 jucatori straini sunt europeni. Daca a fost invers Giurgiu a avut un joc elaborat si Clujul mai putin astept argumente. Hai sa discutam in ideii si orice altceva. Astept argumente si felicitari inca odata pentru jocul echipei din Giurgiu cu stilul ei nu conteaza...

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    gresit
    Deci nu ai fost la meci, ai presupus bazandu-te doar pe statistica..doar ca gresit.
    Acum pe argumentul tau mie imi ies alte cifre 64-57, adica 12%, o cifra mai mult decat normala; si chiar daca ar fi fost 20% tot nu poti spune bazat doar pe asta ca Giurgiu a jucat stil liber.
    Acum pe argumentele mele, cu precizarea ca am fost la meci: in defensiva am numarat 3 tipuri de zona + aparare om la om iar in ofensiva doar pt ca nu au jucat in exces pick& roll/pop dupa vechea scoala sarbeasca nu inseamna ca au jucat asa cum ai spus tu.
    In alta ordine de idei, a fost o onoare pt noi sa ne masuram fortele in acest sezon cu un club asa mare cum este U Cluj, multa bafta mai departe.

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    Canguru ai dreptate
    Imi cer scuze, nu am fost foarte riguros. Nu stiu de ce consideri o jignire alaturarea sintagmei stil liber Giurgiului in contrabalans cu sintagma stil elaborat Clujului. Eu am felicitat victoria Giurgiului, daca combina jocul individual specific americanilor cu jocul specific european felicitari in plus. Bafta si pentru CSS Giurgiu.Multumesc pentru lamuriri de la fata locului.

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @luta
    Nici un moment nu am considerat alaturarea o jignire, pana la urma scorul final conteaza iar daca un asemenea stil aduce victoria decizia de al practica nu poate sa fie decat fericita.
    Respect U Mobitelco Cluj

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    @Iuta
    "In mod normal la un astfel de rezultat se lasa cu demisii, Cluj pierde cu Giurgiu la baschet intr-un meci oficial in Cupa Romaniei."

    completarea este: in mod normal in divizia a de fotbal se lasa cu demisii. sper totusi sa nu existe o alaturare intre cele doua discipline/suporteri/conducatori de club

    cu 11 ani în urmă (30.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!