Stiri Juniori U13 Feminin

L'Oreal Price reușește primul triple-double al sezonului la feminin

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.01.2014

Americanca L'Oreal Price a reușit primul triple-double al actualul sezon din Liga Națională de baschet feminin. Sportiva legitimată la clubul Universitatea CSM Oradea a izbutit performanța în victoria obținută de echipa sa, în disputa cu Phoenix Galați, scor final 85-58.

Price a avut o evoluție excelentă în cele 39:13 minute petrecute pe parchet, totalizând 16 puncte, 12 recuperări și 11 pase decisive. Ea a avut un procentaj de 62% la aruncările de două puncte (8/13), la care a mai adăugat 4 mingi câștigate, o posesie pierdută și 2 capace pentru un indice total de 37 unități la capitolul eficiență.

Astfel, pe lângă performanța de a obține primul tripel-double al sezonului în baschetul feminin românesc, jucătoare în vârstă de 26 ani a stabilit și două recorduri personale la capitolul recuperări, respectiv pase decisive. Price este a 4-a marcatoare în LNBF cu 19.6 puncte pe meci și a 5-a în topul assisturilor cu 4.4 în fiecare confruntare.

Vezi statistica meci cu meci a jucătoarei L'Oreal Price.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!