Stiri Juniori U13 Feminin

Lucas Tohătan, desprea trecerea la CSO Voluntari: „Acesta a fost principalul factor în alegerea făcută”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
30.06.2022

Lucas Tohătan, desprea trecerea la CSO Voluntari: „Acesta a fost principalul factor în alegerea făcută”

După patru ani petrecuți la BC CSU Sibiu, Lucas Tohătan a părăsit gruparea ardeleană pentru a se alătura celor de la CSO Voluntari, chiar după cel mai bun sezon personal al carierei sale.

Conducătorul de joc al naționalei României a vorbit în exclusivitate pentru Baschet.ro despre această mutare, motivând că participarea în cupele europene a fost un factor decisiv.

„După doua săptămâni de foc în care eram întruna la telefon cu agentul și cu părinții mei și ne sfătuiam care este cea mai bună decizie, am ajuns la concluzia că Voluntari este alegerea potrivită. Au arătat interes, mi-a plăcut planul lor și sunt pregătit să joc din nou în Europa. Acesta a fost principalul factor în alegerea făcută.”

Lucas ne-a vorbit și despre despărțirea de Sibiu, dar și despre obiectivele sale personale din stagiunea următoare.

„Anii petrecuți la Sibiu au fost extraordinari. De la fani, până la organizație, am doar cuvinte de laudă despre acest club. Tot timpul am spus că este a doua mea casă, dar a venit momentul în care trebuie sî mă depășesc și să încerc ceva nou, iar echipa din Voluntari cred că a fost alegerea potrivită. Sunt nerăbdător să încep sezonul și să facem o figură frumoasă anul acesta. Sunt încântat de alegerea făcută și privesc cu mult optimism această schimbare.

Obiectivele personale rămân aceleași. Vreau să ajung să fiu un jucător complet, să muncesc cât mai mult, iar la un moment dat, când va fi timpul, să fac pasul în afară. Dar cred că fiecare etapă trebuie luată pas cu pas. Cum am mai spus, munca nu trădează și in continuare mă voi baza pe asta. Intenționez să ajung la un nivel cât mai înalt și doar prin multă munca pot ajunge acolo.”

Lucas Tohătan și naționala României vor juca azi (30.6) pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”, în compania reprezentativei de seniori a Luxemburgului. Meciul va începe de la ora 19:00 și va putea fi urmărit pe Digi Sport și Prima Sport.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Say what?...
    "[...] am ajuns la concluzia că Voluntari este alegerea potrivită [...] sunt pregătit să joc din nou în Europa. Acesta a fost principalul factor în alegerea făcută."

    Ok...

    cu 1 an în urmă (30.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii