Stiri Juniori U13 Feminin

Marius Runkauskas de neoprit în fața lui BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.12.2014

Marius Runkauskas a fost cel mai bun om al confruntării dintre campioana en-titre, CSU Asesoft Ploiești și BCM U Pitești. Ploieștenii au câștigat partida ce a contat pentru etapa a 10-a a Ligii Naționale Baschet Masculin, cu scorul de 84-64.

Trimis din prima secundă pe parchet de către Vladimir Arnautovic, Marius Runkauskas a avut o prestație exemplară în cele 39 de minute jucate. Sportivul lituanian a terminat meciul cu 37 de puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive. El a marcat 7/9 din de la 2 puncte, 6/7 de la 3 puncte și 5/5 de la linia de libere. Indicele de eficiență al lui Runkauskas a ajuns la 38 de unități. Cu această prestație, Marius Runkauskas a a atins două recorduri. El a stabilit recordul de puncte marcate într-un meci în actuala stagiune și a egalat recordul de eficiență, deținut de colegul său Gerald Lee.

Jarvis Hayes l-a secondat pe Runkauskas în partida cu argeșenii. Americanul a terminat partida cu 13 puncte, 6 recuperări și o minge câștigată în 36 de minute jucate. Fostul jucător din NBA a marcat 2 din 5 de la 2 puncte și 3 din 5 de la 3 puncte. Hayes a acumulat un index al eficienței de 15 unități.

Gerald Lee a fost ultimul jucător ploieștean care a mai înscris peste 10 puncte. Cu 6/8 de la 2 puncte și 1/2 de la libere, pivotul a strâns 13 puncte, plus o recuperare și 2 pase decisive. Cu o minge câștigată și două pierdut, Lee a înregistrat un indice al eficienței de 11 unități.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!