Stiri Juniori U13 Feminin

Meci de refacere pentru Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.11.2012

Sala Sporturilor Satu Mare
vineri, 9 noiembrie, ora 16:00
  Fișa meciului  

CSM Satu Mare are programat un meci ușor în etapa a X-a a LNBF. Echipa lui Dan Fleșeriu va întâlni pe prorpiul teren pe CSM U Oradea, singura echipă din LNBF care nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon.

Meciul cu Oradea vine ca un pansament peste tăietura de sabie a rusoaicelor de la Chevakata din EuroCup. Staff-ul tehnic sătmărean poate profita de valoarea adversarului pentru a-și odihni jucătoarele de bază, iar baschetbalistele vor încerca o victorie la un scor cât mai mare pentru a elimina frustrarea înfrângerii cu 38 - 74 din cupele europene.

Pentru Satu Mare, partida de vineri este prima în campionat după o pauză de aproape două săptămâni, câte au trecut de la victoria cu 76 - 71 în fața SCM U Craiova. Etapa trecută Satu Mare a stat din cauza unor neînțelegri cu clubul ICIM Arad în vederea orei de disputare a partidei directe.

Oradea, în schimb, a evoluat la CSM București Sportul Studențesc, meci pierdut cu 55 - 86.

Meciul dintre Satu Mare și Oradea se va disputa vineri, 9 noiembrie, de la ora 16:00.

Partida va fi arbitrată de Ciocan Cristian și Gabriela Istvan, iar comisar va fi Marius Hurgoi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!