Stiri Juniori U13 Feminin

Meci-școală

Costin Marinescu (Dobroești)

Costin Marinescu (Dobroești)
28.09.2012

99 - 51
28-9, 22-15, 30-17, 19-10 
  Statistica  

Nicio emoție în privința câștigătoarei din primul meci al turenului de la Dobroești.

U Mobitelco Cluj Napoca a jucat cu Dinamo București și s-a impus cu 99 - 51 la capătul unui meci echilibrat în doar primele sale 2 minute. De la 5 – 3 pentru ei, ”studenții” au pus pe tabelă un parțial de 16 – 0 și partida s-a transformat într-un școală pentru ambele formații.  Antrenorii, dar, datorită valorii lotului, mai mult Bavcevic, au profitat de fiecare minut pentru a-și exersa și diferitele formule de joc, lipsa presiunii rezultatului permițându-le să vadă partida drept una de verificare.

Clujul, net superioară, a dominat la toate capitolele statistice, dar a dezamăgit la numărul de mingi pierdute, 22 , peste media sezonului trecut și asta în condițiile în care a jucat, practic, contra unei echipe de juniori. Diferența nu trebuie să îngrijoreze în condițiile în care acesta a fost primul meci oficial al sezonului, unii jucători au mai puține zile de pregătire cu echipa decât minute petrecute pe teren în această după amiază, iar ultimele minute ale jocului i-au găsit pe parchet și pe cei din extrema băncii de rezerve.

Sean Barnette a fost principalul marcator al clujenilor. Americanul, folosit pe poziții 2 sau 3, în funcție de cinciul aliniat, a terminat partida cu 24 puncte, 8 recuperări și 71% procentaj la aruncările de 2 puncte.

Hristo Nikolov, la primul său meci oficial de la revenirea în România, a reușit 18 puncte și 9 recuperări, iar Cătălin Baciu a avut 17 puncte și 7 mingi recuperate. Ivan Todorovic, ultimul transfer al clujenilor, a marcat 10 puncte și a recuperat 9 mingi.

La Dinamo s-au remarcat Andrei Bădilă, cu 13 puncte, Vladimir Mihai, cu 11 puncte și Leorand Filip, cu 5 puncte și 6 recuperări

Dinamo va întâlni mâine pe CSM București, iar U Mobietlco va juca cu CSȘ Giurgiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!