Stiri Juniori U13 Feminin

Mihai Silvășan: ”După plecarea lui Țenter am avut emoții în ceea ce privește combativitatea echipei!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
26.09.2012

Mihai Silvășan, extrema lui U Mobietelco Cluj Napoca, a declarat, într-o coferință de presă ce a avut loc miercuri, că lotul pe care formația sa îl are în acest monent este unul valoros, cu jucători altruiști, și a firmat că nu dorește altceva în acest sezon decât să joace, din nou, finala,

Este adevarat ca, dupa plecarea lui Marcel Tenter, am avut emotii in ceea ce priveste combativitatea echipei, insa, dupa venirea domnului Bavcevic, mi-am dat seama ca vom avea din nou o echipa de top. Ca individualitati, cred ca avem o echipa cum nu am mai avut de multi ani la Cluj. Jucatorii sunt receptivi, sunt baschetbalisti de echipa, care nu urmaresc neaparat sa puncteze in statistici. Sunt optimist si sunt convins ca vom reveni in fruntea baschetului romanesc si ne vom lupta acol, sus. Dupa ce ai castigat acum doi ani titlul, sigur ca nu te poti gandi doar la play-off sau la semifinala. Din punctul meu de vedere, ceea ce imi doresc este o noua finala, acum ramane sa vedem daca vom si putea.

Legat de probleme sale de sănătate, ”Silva” spune că are o contractură la mușchiul biceps femural, dar speră să poată evolua în Cupa României.

In ceea ce ma priveste, am o mica problema, o contractura la muschiul biceps femural, sper sa fiu apt de joc pentru Cupa Romaniei. Avem noroc ca incepem cu Dinamo, o echipa fara jucatori straini si, astfel, avem ocazia sa ne pregatim pentru meciurile ce vor urma. In campionat este greu ce va fi, dar, dupa parerea mea, va fi cel mai echilibrat din ultimii ani, cred ca 10 - 12 echipe se vor bate pentru play-off.

U Mobitelco debutează în noul sezon competițional prin partidele din cadrul seriei I a optimilor de finală ale Cupei României. Echipa din Cluj Napoca va întâlni în turneul de sală de la Dobroești pe CSM București, CSȘ Giurgiu și Dinamo București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!