Stiri Juniori U13 Feminin

Misiune facilă pentru CSM Târgoviște în fața Universității Oradea

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
22.02.2013


Liga Națională Feminin

sâmbătă, 23.02

ora 16.00



Fișa Meciului

 

În cadrul etaptei cu numărul 23, CSM Târgoviște întâlnește ultima clasată, Universitatea CSM Oradea. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Târgoviște, va debuta de la ora 16.00 și va fi oficiată de Dragoș Stan și Gabriela Bujor.

Echipa din Târgoviște se întoarce pe teren propriu după încă o prestație foarte bună avută în cadrul play-off-ului Euroligii feminine, fiind aproape de a înregistra o surpriză. Elevele lui Florin Nini au pierdut însă la scorul de 91 la 84, urmând ca următorul meci să îl dipsute chiar în cursul zilei de astăzi, în propriul fief, împotriva celor de la Sparta&K MR Vidnoje. Cât despre campionatul intern, formația dâmbovițeană se clasează pe locul 3, cu un total de 17 meciuri câștigate și doar o partidă pierdută. În ultima etapă disputată, târgoviștencele au învins la scor pe Olimpia Brașov, adjudecându-și confruntarea cu 73 la 43.

La polul opus, Universitatea Oradea râmâne singura echipă fără victorie până la momentul dat. Cu un total de doar 19 puncte, trupa pregătită de Adriana Niculescu, a înscris în etapa precedetă doar 34 de puncte, pierzând în fața celor laOlimpia Brașov, grupare autoare a 70 de puncte.

Meciul de anunță unul facil pentru gruparea amfitrioană, care de altfel pornește în postura de favorită sigură. Deznodământul este unul previzibil și favorabil gazdelor datorită diferenței valorice dintre cele două loturi și a experienței acumulate de cele două protagoniste. Istoricul confruntărilor este de asemenea favorabil trupei lui Nini, acesta consemnând 11 victorii pentru grupare din Târgoviște și doar 2 pentru formația bihoreană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!