Stiri Juniori U13 Feminin

Misiuni facile pentru Alba Iulia și Sf. Gheorghe.

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
26.10.2012

Sala Antonio Alexe

Sâmbătă, ora 12:30

  Fișa meciului  

CSM U Oradea întâlnește pe teren propriu formația CSU Alba Iualia în etapa a 7-a a Ligii Naționale de baschet feminin. Se anunță un galop de sănătate pentru albaluence care vor să-și mai facă moralul după trei înfrângeri consecutive cu principalele contracandidatele la ocuparea unui loc pe podium., pierzând pe rând cu Târgoviște, Satu Mare și Arad.

De partea cealaltă, orădencele au acumulat înfrângeri pe linie la diferențe destul de mari și pari victime sigure în această ediție de campionat.

Partida de la Sala Antonio Alexe din Oradea ce va începe de la ora 12:30 va fi arbitrată de Csender Andrada și Trofim Cristian în timp ce observator de joc a fost desemnat Columban Alexandru.

Sala Rapid

Sâmbătă, ora 15:000

  Fișa meciului  

Într-un alt meci din etapa a 7-a a Ligii Naționale de baschet feminin se întâlnesc în capitală formațiile Rapid București și ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Duelul dintre cele două este unul dezichilibrat având în vedere valoarea loturilor dintre cele două combatante. Sepsi Sf. Gheorghe pornește cu prima șansă și în mod normal ar trebui să se impună fără nicio problemă.

Rapid vine după înfrângerea cu SCM Craiova, scor 46-78 în timp ce echipa din Sf. Gheorghe și-a adjudecat victoria etapa trecută în dauna formației Olimpia București.

Dreptatea în teren va fi împărțită de cuplul Negrea Valentin, Dincă Alexandra iar observator de joc va fi Vilcinschi Cristian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!