Stiri Juniori U13 Feminin

Nikola Markovic rămâne jucătorul lui CSM Oradea

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
22.06.2022

Nikola Markovic rămâne jucătorul lui CSM Oradea

Nikola Markovic rămâne jucătorul lui CSM Oradea pentru cel puțin încă un sezon, anunță CSM Oradea printr-un comunicat oficial pe rețelele de socializare.

 

Nikola Marković rămâne leu roșu! 🦁 ⚡ Sezonul următor ne vom bucură în continuare prezența lui, mentalitatea de campion,...

Posted by CSM Oradea on Wednesday, June 22, 2022

Sârbul se va afla la al cincilea sezon alături de Leii Roșii. El a venit la jumătatea stagiunii 2018-19 de la gruparea poloneză Anwil Wlocklawek. În sezonul recent încheiat, jucătorul de 32 de ani a avut medii de 8.3 puncte, 4.5 recuperări și 2.6 pase decisive în LNBM. El a avut cifre similare și în FIBA Europe Cup, unde a ajuns până în sferturile de finală alături de bihoreni.

În cele patru sezoane la CSM Oradea, Markovic a obținut un titlu de campion, o medalie de argint și una de bronz. De-a lungul carierei, el a mai evoluat pentru Mega Vizura Belgrad, Steaua Roșie Belgrad, FMP Belgrad, Vojvodina Novi Sad, KAOD, PAOK Salonic, Panelefsiniakos, Trefl Sopot, Stal Ostrow, Stelmet Zielona Gora și Anwil Wlocklawek.

Până în acest moment, orădenii au mai bifat prelungirile înțelegerilor cu Bobe Nicolescu, Tudor Fometescu, Kris Richard, Cătălin Baciu și Enzo Vescan, iar la capitolul nou-veniți l-au bifat doar pe Tudor Gheorghe. Pe banca tehnică va rămâne Cristian Achim.

*foto: fiba.basketball

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Wow
    Wow

    cu 1 an în urmă (23.06.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Interesant
    ""Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica"
    Achim este un mare fan Caragiale!
    Nu exista nici un motiv ca sa-l pastreze in lot,avind in vedere prestatia din sezonul trecut.

    cu 1 an în urmă (23.06.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca myke :


    Sub asteptari
    Oare revine Broussard? Vaidas?

    cu 1 an în urmă (23.06.2022)
    • Ricardo:

      Oradea
      Pt Oradea ar fi ceva wow sa vina Brussard! Sper din suflet pt ca bugetul permite sa se achiziționeze in 4 si in 5 titulari si peste nivelul lui Markovic, care este util echipei!

      cu 1 an în urmă (23.06.2022)
    Raspunde
  • Benjamin :

    Off topic
    Oradea avea design fain pana acum la tot ceea ce inseamna marketing, dar nu am cum sa nu remarc lipsa de inspiratie a celui care a creat acest template.

    cu 1 an în urmă (23.06.2022)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      Daca va puteti imagina
      Era un baiat, Alexandru Rad, care iubeste Csm-ul si se vedea in orice postare, insa odata cu noua Arena, board-ul Csm a votat pentru inlaturarea lui si angajarea unei echipe de marketing, lucru normal (mai putin inlaturarea lui...). Rezultatul este cel pe care il vedeti, exact diferenta dintre job si pasiune.

      cu 1 an în urmă (23.06.2022)
    • Benjamin:

      ...
      Mersi de info. Ciudata decizia de a inlatura un om care, din punctul meu de vedere - un outsider si un simplu consumator al baschetului, a creat o imagine coerenta a clubului CSM Oradea. Mi se pare ca e un aspect la care, acolo unde exista buget, nu e loc de compromis.

      cu 1 an în urmă (23.06.2022)
    • andreib2631:

      NICI VORBA
      Sa clarificam si asta...Alex a ales sa plece el de la echipa,nu a fost dat afara,nu stiu motivele pentru care a ales sa plece dar cel mai probabil are alte proiecte mai bune si probabil internationale.
      Nici vorba de angajarea unei echipe de marketing...nu mai vorbiti prostii !! Acum se ocupa de marketing un baiat care facea poze si filmulete Ovi.

      cu 1 an în urmă (25.06.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!