Stiri Juniori U13 Feminin

Nova Vita întâlnește CSM Oradea într-un duel al orgoliilor

Marius Petri

Marius Petri
11.03.2014

LNBF

Etapa a XXIV-a

miercuri, 12 martie

ora 18:00

2-21 Fișa meciului 6-17

Mâine, 12 martie, pe parchetul sălii “Petru Maior” din Târgu Mureș se vor duela CS Nova Vita și Universitatea CSM Oradea. Confruntarea contează pentru etapa a XXIV-a din Liga Națională de baschet feminin și va începe la ora 18:00.

CS Nova Vita  începe această rundă intermediară de pe locul 13, cu un bilanț de 21 de înfrângeri și doar două succese, înregistrând 25 de puncte. Formația antrenată de Ionel Brustur nu a mai cunoscut gustul victoriei de la sfârșitul lunii ianuarie, când a câștigat pe teren propriu contra ultimei clasate, SCM CSȘ Craiova. Dorind să acumuleze cât mai multe puncte în această stagiune, echipa mureșeană se bazează în primul rând pe aportul adus de Shantel Wilson, cea mai bună marcatoare a formației.

De partea cealaltă, nici situația echipei vizitatoare nu este una deloc roz. Orădencele se situează pe poziția a 11-a, acumulând 29 de puncte în urma celor 6 victorii și 17 eșecuri înregistrate în acest campionat. După ce a avut la un moment dat șanse de a accede în play-off, trupa condusă de Adriana Niculescu nu a mai reușit să țină pasul cu celelalte candidate. Situația Oradei este asemănătoare cu cea a gazdelor, acestea izbutind ultima victorie tot la sfârșitul lunii ianuarie, contra celor de la U Cluj. Shuanda Ashford și L’Oreal Price sunt principalele arme ale formației oaspete în acest meci, cele două având cele mai bune medii în ceea ce privește punctele marcate în acest sezon.

Deși în întâlnirile directe echipa mureșeană conduce cu 4-1, CSM Oradea pornește cu prima șansă în această partidă, după ce și-a adjudecat victoria în meciul tur cu scorul de 66-55. În ciuda faptului că miza lipsește, având în vedere performanțele celor două echipe de până acum, se așteaptă o partidă destul de echilibrată, cele două combatante dorind să încheie această ediție de campionat cât mai sus în clasament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!