Stiri Juniori U13 Feminin

Nova Vita Târgu Mureș se impune fără probleme la Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.11.2014

Nova Vita Târgu Mureș și-a adjudecat disputa jucată pe terenul celor de la Universitatea CSM Oradea cu scorul de 90-58 (28-15, 22-13, 17-8, 23-22). 

Din lotul echipei învingătoare cea mai bună jucătoare a fost K. Roudebush cu 21 de puncte marcate, fiind urmată îndeaproape de A. Thompson cu 19, respectiv de V. Young cu 16. De cealaltă parte, B. Smiley cu 19 puncte și F. Smith cu 14 au fost cele mai bune bihorence. 

În urma acestui rezultat, echipa din Târgu Mureș a ajuns la un bilanț de 5 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce Oradea are la activ doar 2 meciuri câștigate și 9 pierdute.

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului de la Oradea!

 


Formația din Târgu Mureș, Nova Vita, este în avantaj după 20 de minute de joc pe terenul celor de la Universitatea CSM Oradea, scor 50-28 (28-15, 22-13). 

 

K. Roudebush cu 16 puncte și A. Thompson cu 11 sunt cele mai bune marcatoare ale oaspetelor în prima repriză, în timp ce de la bihorence I. Gavra a marcat cele mai multe puncte, 9 la număr. 

Confruntarea dintre cele două echipe continuă etapa a 11-a din Liga Națională de Baschet Feminin. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!