Stiri Juniori U13 Feminin

Performanță negativă pentru U CSM Oradea care înscrie doar un punct într-un sfert

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.11.2012

CSM U Oradea a reușit contra-performanța de a înscrie doar un punct într-un sfert de joc. În partida pierdută de orădence în fața echipei ICIM Arad, scor 48-78, acestea au marcat în primele 10 minute un singur punct, primind nu mai puțin de 29 de puncte.

Autoarea singurului punct a fost Ioana Gavra care în minutul 1 și 15 secunde a transformat o aruncare liberă din cele două avute, scorul în acel moment fiind de 2-1 pentru Arad. Din acel moment, oaspetele au marcat 27 de puncte consecutive fără nicio replică din partea adversarelor. După un prim sfert dezastruos, CSM U Oradea și-a revenit și a reușit totuși să câștige surprinzător sfertul al doilea cu scorul de 20-16 și a pierdut la limită sferturile cu numărul 3 și 4.

Oradea nu este la prima izbândă de acest fel, fetele pregătite de Adriana Niculesc au reușit performanța negativă să marcheze 2 puncte într-un sfert și în alte două partide din actualul sezon de Liga Națională de baschet feminin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!